Изберете страница

Езикови ваканции в Швейцария

Освен като страната на шоколада и точните часовниците, Швейцария е известна и с високите си стандарти, като образованието не прави изключение. Агенция „Скай Лайнс“ Ви предлага разнообразни възможности за езикови ваканции в Швейцария.
Можете да изберете летен езиков лагер в Швейцария с английски, немски, френски и италиански език. Нашите училища са разположени в непосредствена близост до Женевското езеро, сред величествените швейцарски Алпи или в пленителния град Лугано.
За младежите, които искат да продължат своето образование в сферата на хотелерството и кулинарното изкуство, можем да предложим подходящи летни подготвителни програми.
А за децата, които желаят да отдадат лятна ваканция на опознаване на тази невероятна страна, летните лагери в Швейцария предлагат обиколка с яхта, нощувка в планинска хижа, посещение на гледчери и още куп забавни приключения.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Малта, Германия, Португалия, САЩ и Франция.

Показване на 12 резултата