Изберете страница

Swiss Education Academy – Лейзин

Местоположение: Лейзин, Швейцария

Възраст на учениците: 10-16 години

Продължителност: 1–7 седмици

Период: 30.06 – 17.08.2024г.

Език

, ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Базата на кампус Лейзин е Алпите, разположена в привлекателния планински курорт Лейзин на около 30 минути от Монтрьо и Женевското езеро и провежда своята лятна програма в бившия хотел Mont Blanc Palace.

Училището

Swiss Education Academy (SEA) е част от Swiss Educational Group – лидер в образователни услуги в сферата на хотелиерството и туризма в Швейцария. SEA има над 30-годишен опит в организирането на летни езикови ваканции за деца и осигурява неповторимо изживяване на своите ученици. Динамичната програма включва избор от английски, немски или френски език с разнообразни спортни и развлекателни програми.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в модерно оборудвани самостоятелни или двойни (стандартни или делукс) стаи, всички със собствен санитарен възел.

Програми

Summer Camp с английски, немски или френски език – Програмата включва 20 урока на седмица по 45 минути по избрания език. Обучението в малки групи до 12 ученици улеснява и осигурява напредък на всеки ученик. Преподавателите използват гъвкави и разнообразни методи и техники на преподаване, които отговарят на групата и специфичните нужди на всеки ученик, покривайки широк набор от теми и предмети.

В допълнение към езиковата подготовка, според индивидуалните интереси, може да бъде избрана по една от следобедните програми с активности на седмица:

 • Aqua Venture – Програмата е подходяща за децата, които предпочитат забавна и приятна седмица с посещения на басейн, воден парк, спортния център в Лейзин, лек преход, stand-up paddle.
 • Fit and Fast – Алпийското разположение на Лейзин го прави идеалното място за различни спортове и дейности на открито. Програмата е свързана изцяло с активен отдих, боулинг, стреляне с лазери, туризъм и невероятен следобед в приключенски парк.
 • Swiss Culinary Delights (на английски език) – Програмата демонстрира швейцарското гостоприемство и кулинарно изкуство. Занятията се водят от професионалисти от Swiss Hotel Management School. През седмицата ще се запознаете с кулинарни традиции от няколко страни и ще имате възможността да създадете и се насладите на кулинарни шедьоври. Програмата се доплаща.
 • Adrenaline Rush (13-16 г.) – Програмата е за деца с приключенски дух, които обичат предизвикателствата на заобикалящата природа. Включва дейности на открито, от които спелеология (с професионални водачи), рафтинг или каньонинг (с професионални водачи), преход за напреднали, планинско колоездене, виа ферата или скално катерене (с професионални водачи). Програмата се доплаща.
 • Discover Switzerland – Програмата ви позволява да опознаете Швейцария, с красивите ѝ пейзажи, традиционни планински села и езера в спиращ дъха регион. Предвидени са посещения до солни мини в Бекс, междинен преход, посещение на Glacier 3000 и летни шейни, разходка с лодка и пазаруване. Програмата се доплаща.

Вечерните активности включват: вечер край езерото, казино вечер, шоу на талантите, олимпиади, кино вечери и караоке. В петък вечер се провежда церемония с раздаване на сертификати, последвано от забавна дискотека.

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой е предвидена една целодневна съботна екскурзия до шоколадовата фабрика Cailler, олимпийския музей в Лозана или до столицата на Швейцария, Берн.

Такси

Програма 2 седмици 3 седмици
Summer Camp CHF 2900 CHF 4200

 

Допълнителни такси:

 • Административна такса – CHF 1
 • Доплащане за следобедни активности:
  • Adrenalin Rush – CHF 200/ на седмица.
  • Discover Switzerland – CHF 150/ на седмица.
  • Swiss Culinary Delights – CHF 100/ на седмица.
 • Трансфери от/до летищe Женева – CHF 190/ в посока.
 • Доплащане за настаняване в самостоятелна стая Standard – CHF 100/ на седмица, самостоятелна стая Deluxe – CHF 200/ на седмица, двойна стая Deluxe – CHF 100/ на седмица.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.