Изберете страница

Swiss Education Academy – Лейзин

Местоположение: Лейзин, Швейцария

Възраст на учениците: 10-17 години

Продължителност: 1–7 седмици

Начални дати:

 • 26.06 – 13.08
Език

, ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Базата на Swiss Education Academy е разположена в привлекателния планински курорт Лейзин в Алпите, на около 30 мин от Монтрьо и Женевското езеро. Провежда своите летни езикови ваканции в бившия хотел Mont Blanc Palace и Belvedere Hotel.

Училището

Swiss Education Academy (SEA) е част от Swiss Educational Group – лидер в образователни услуги в сферата на хотелиерството и туризма в Швейцария. SEA има над 30-годишен опит в организирането на летни езикови ваканции за деца и осигурява неповторимо изживяване на своите ученици. Динамичната програма включва избор от английски, немски или френски език с разнообразни спортни и развлекателни програми. Базата на лятната езикова ваканция е разположена в привлекателния планински курорт Лейзин в Алпите, на около 40 минути от Монтрьо и Женевското езеро. Програмата за деца се провежда в бившия хотел Mont Blanc Palace.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в модерно оборудвани двойни стаи, в самостоятелни или двойни делукс стаи. Всички разполагат със собствен санитарен възел.

Програми

Swiss Language Club с английски, немски или френски език – 20 урока на седмица от избрания език. В следобедните часове програмата с активности включва разнообразни спортни игри – баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, мини голф, конна езда, тенис, скуош, скално катерене, кънки, планинско колоездене, картинг, посещение на аква парк и минерални бани. След вечеря се организират забавни конкурси, дискотека, барбекю, кино вечери, арт кръжоци и културни мероприятия. В допълнение на езиковата подготовка, спрямо индивидуалните интереси, може да бъде избрана една от следните следобедни програми:

 • Enjoy – програмата е подходяща за ученици, които искат да се насладят на една забавна и спокойна седмица. Ще се радват на игри с приятели край басейна, посещение на аквапарк, следобеди за релакс и разходки до нови места. Дати: 26.06 – 12.08.
 • Adventure – предлага различни игри, кънки на лед, поход и забавен следобед в увеселителен парк. Дати: 03.07 – 12.08.
 • Discover Switzerland – позволява да се опознае френския регион на Швейцария чрез посещения на замъка Шийон, известния Glacier 3000 и солните мини в Bex. Дати: 03.07 – 12.08.

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой е предвидена една целодневна съботна екскурзия до Олимпийския музей, шоколадовата фабрика на Maison Cailler в Broc или до столицата на Швейцария, Берн.

Такси

Програма 2 седм. 3 седм.
Swiss Language Club CHF 2750 CHF 3900

*Програмата предлага специална отстъпка от 10% от таксата за курса.

Дати: 26.06 – 13.08

Пакетна цена включва:

 • Обучение в група
 • Настаняване на пълен пансион
 • Активности и екскурзии
 • Сертификат за завършен курс

Допълнителни такси

 • Административна такса – CHF 125.
 • Доплащане за следобедни активности:
 • Adventure – CHF150/седмица, Discover Switzerland – CHF 150/седмица.
 • Трансфер – от/до летища Женева/Монтрьо/Лейзин – CHF 175 /посока.
 • Застраховка – препоръчваме всеки курсист да има допълнителна застраховка за медицински разходи при пътуване. Можем да съдействаме за получаване на такава.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.