Изберете страница

Brillantmont International School

Местоположение: Лозана, Швейцария

Възраст на учениците: 10 – 16 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Период: 06.07 – 17.08.2024г.

Език: Френски език и Английски език

Уебсайт: http://www.brillantmont.ch/summer-course.html

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Brillantmont International School е относително малко по размер училище със семейна атмосфера. Разположено е в центъра на град Лозана, във френско-говорещата част на Швейцария, сред прекрасно поддържани зелени площи и с изглед към езерото Леман и Алпите. Интересен факт е, че училището е основано през 1882 г. и все още е семейна собственост, акредитирано от NEASC и CIS.

 

Програми

Summer Courses – Лятната езикова ваканция предоставя възможност за изучаване на английски или френски език в малки групи с много персонално внимание от преподавателите. Това гарантира постигане на високи резултати за кратък период от време. Към своите 20 урока седмично обучение по език, учениците могат да изберат и някоя от следните следобедни опции:

  • BM Move – Най-популярната програма в училището. Учениците ще се насладят на голямо разнообразие от спортове в кампуса или край езерото, като падъл бординг, лодка банан, тенис, батут, баскетбол, футбол, волейбол и др.
  • BM Tennis Ace – Включва 2 следобеда тенис за напреднали (не е подходяща за начинаещи) и 2 следобеда BM Move.
  • BM Create – Включва 2 следобеда Creative Arts (преподавани на английски език) и 2 следобеда BM Move. Развиване на творческите умения и знанията по изкуство и дизайн.
  • BM Code – Включва 2 следобеда по кодиране и роботика (преподавани на английски) и 2 следобеда BM Move. Влезте в света на компютърното програмиране и решаването на логически проблеми и създайте свой собствен робот за вкъщи.

Вечер се организират различни мероприятия, кино вечери, дискотека и др.

Настаняване 

Настаняването в Brillantmont International School е в двойни и тройни стаи с общ санитарен възел. Момичетата и момчетата се настаняват отделно. Преподавателите също живеят в общежитията на учениците.

Екскурзии 

Всяка сряда следобед се организират екскурзии с посещения на местни забележителности от културен и традиционен характер – шоколадовата фабрика The Cailler, замъкът Chillon, олимпийският музей, университетът в Лозана, с участие в научен семинар. Вечерта се организира барбекю на брега на езерото със забавления и игри. В неделя целият кампус се забавлява заедно с излети в планината, скално катерене, посещение на подземни солни мини, язовири, картинг писти, посещение на аквапарк и други.

Такси

Програма 2 седмици 3 седмици 6 седмици
Summer Course CHF 5400 CHF 7800 CHF 14400

 

Допълнителни такси

  • Трансфер от/до летище Женева е включен в цената, в официалните дни за пристигане/заминаване.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.