Изберете страница

Brillantmont International School

Местоположение: Лозана,Швейцария

Възраст на учениците: 10 – 17 години

Продължителност: 2 – 5 седмици

Период: 02.07. – 13.08.

Език: Френски език и Английски език

Уебсайт: http://www.brillantmont.ch/summer-course.html

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Brillantmont International School е относително малко по размер училище със семейна атмосфера. Разположено е сред прекрасно поддържани зелени площи в центъра на Лозана, във френско-говорещата част на Швейцария, с изглед към езерото Леман и Алпите, международното летище на Женева е само на 40 минути. Интересен факт е, че училището е основано през 1882 г. и все още е семейна собственост, акредитирано от NEASC и CIS.

 

Програми

Summer Courses – лятната езикова ваканция предоставя възможност за изучаване на английски или френски език в малки групи с много персонално внимание от преподавателя. Това гарантира постигане на високи резултати за кратък период. Към своите 20 урока седмично обучение по език, учениците могат да изберат и някоя от следните следобедни опции:

  • Multisport – разнообразни спортни и забавни игри – paddle, banana boat, волейбол, хокей, трамплин и много други – 4 дена в седмицата.
  • Multi-mix fun – два дена в седмицата в следобедните часове, учениците участват в Multisport, а в другите два могат да се възползват от обучение в кодиране и роботика, забавен френски, тенис за напреднали.

Вечер се организират различни мероприятия, кино вечери и др.

Настаняване 

Настаняването в Brillantmont International School е в двойни и тройни стаи с общ санитарен възел. Преподавателите също живеят в общежитията на учениците.

Екскурзии 

Включва се една полудневна екскурзия до шоколадовата фабрика Cailler, замъка Chillon и Олимпийския музей, една целодневна екскурзия до Берн или Женева. Развлекателната програма е с различни активности – излети в планината, скално катерене, посещение на подземни солни мини, язовири, картинг писти, посещение на аквапарк и други.

Такси

Програма 2 седм. 3 седм. 6 седм.
Summer Course CHF 4500 CHF 6600 CHF 12300

 

Допълнителни такси

  • Трансфер от/до летище Женева включен в цената в официалните дни за пристигане/заминаване.
  • Опция Tennis Pro не е подходяща за напълно начинаещи, за French Fun е необходимо ниво минимум В1, Coding&Fun се заплаща CHF 100/ седмица и е с ограничен брой места.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.