Изберете страница

Пансионни училища

Пансионни училища

Списъкът с бординг училища, които предлагаме на вашето внимание, е резултат от дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с водещи академични институции на международно ниво. Прецизно подбрани, учебните заведения, които ще намерите тук са съобразени изцяло с предпочитанията и нуждите на българските кандидати за средно образование в чужбина.

Имаме удоволствието да ви представим онлайн каталог на нашата мрежа от контакти с международно признати пансионни училища в различни държави – Австрия, Англия, Германия, Гърция, Испания, Франция, Швейцария, Дубай, САЩ, Кипър и други.

Списъкът с бординг училища, които предлагаме на вашето внимание, е резултат от дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с водещи академични институции на международно ниво. Прецизно подбрани, учебните заведения, които ще намерите тук, са съобразени изцяло с предпочитанията и нуждите на българските кандидати за средно образование в чужбина. В резултат на дългогодишната ни работа, в момента наши ученици се обучават в едни от най-престижните колежи в Европа и света или продължават своето висше образование в реномирани университети по цял свят.

Всички boarding училища от нашата партньорска мрежа предлагат смесено обучение за момичета и момчета на възраст от 11 до 18 години. Програмите съчетават мултидисциплинарна академична подготовка с интензивни спортни занимания. Извънкласните дейности включват различни кръжоци по изкуства, както и екскурзии в страната и чужбина.

Колежите в чужбина предоставят на учениците всичко необходимо за бързата и безпроблемна адаптация към новата среда. Отлични материални бази, разнообразие от програми на обучение, комфортни условия за настаняване и живот – всичко това е осигурено, за да се чувства Вашето дете щастливо, спокойно и удовлетворено.

През последните над 20 години, Скай Лайнс предлага съдействие на българските семейства при избора на учебно заведение за средно образование в чужбина. Наше желание и цел е то да съответства напълно на образователните потребности, таланти и спортни заложби на вашите деца, както и да предоставя солидна основа на бъдещето им академично и професионално развитие.

Вижте още:

10 причини да изберете обучение в пансионно училище в чужбина

Шест ценни качества, които IB програмата изгражда vol.1

Технологии и образование в чужбина 

Спортът и пансионните училища в чужбина vol.1