Изберете страница

Пансионни училища

Пансионни училища

Всяко от бординг училищата, които предлагаме на Вашето внимание е прецизно подбрано от нас в резултат на дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с водещи академични институции на международно ниво и съобразно предпочитанията на българските кандидати за образование в чужбина.

Имаме удоволствието да Ви представим онлайн каталог на нашата мрежа от контакти с международно признати пансионни училища в различни държави – Австрия, Англия, Германия, Гърция, Испания, Франция, Швейцария, Дубай, САЩ, Кипър и други.

Всяко от подбраните пансионни училищата, които предлагаме на Вашето внимание е прецизно селектирано от нас в резултат на дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с водещи академични институции на международно ниво и съобразно предпочитанията на българските кандидати за образование в чужбина. В резултат на нашите усилия през последните 15 години, наши ученици вече се обучават в пансионни училища в Европа и други континенти. В последствие, те се радват на изключителен успех в реномирани висши учебни заведения по цял свят.

Всички бординг училища от нашата мрежа предлагат смесено обучение за момичета и момчета на възраст от 11 до 18 години. Програмите на всяко пансионно училище съчетават обширна академична подготовка с интензивни спортни занимания, участие в кръжоци по изкуства и провеждане на екскурзии в съответната страна на обучение или в чужбина. Отличната материално-техническа база, разнообразните форми на обучение и комфортните условия за настаняване, максимално спомагат за бързата адаптация на децата в новата академична среда и условия на живот в избраните пансионни училища.

Нашето желание е максимално да ви улесним при избора на учебно заведение за средно образование в чужбина, което напълно да съответства на образователните потребности, таланти и спортни заложби на Вашите деца и да предостави солидна основа за бъдещото им академично и професионално развитие.