Езикови курсове в Германия са все по-често избирани от младежите и техните родители. Страната се превръща във все по-предпочитана дестинация както за висше образование, така и за придобиване на професионален опит и квалификация. Освен традиции в образованието, Германия може да се похвали с една от най-стабилните икономики в Европа. Държавата предлага и множество културни и исторически забележителности.

Доброто владеене на немски език е все по-търсено и ценено умение у бъдещите ученици, студенти и служители в престижни международни компании. Затова Скай Лайнс предлага голямо разнообразие от езикови курсове в Германия, измежду които можете да изберете най-подходящия за Вас.

Нашите партньорски центрове, които предлагат езикови курсове в Германия, ви дават възможност да се спрете на програма, отговаряща на интересите Ви.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове и в Англия, Австрия, Испания, Италия, Малта, САЩ, Франция и Дубай.

DID – Мюнхен
DID – Мюнхен

Местоположение: Мюнхен

0.00 Купи
F & U
F & U

Местоположение: Хайделберг

 

0.00 Купи
GLS Berlin College
GLS Berlin College

Местоположение: Берлин

 

0.00 Купи
Sprachcaffe Frankfurt
Sprachcaffe Frankfurt

Местоположение: Франкфурт

 

0.00 Купи
Sprachcaffe – Munich
Sprachcaffe – Munich

Училището Sprachcaffe Мюнхен се помещава в оживен район на града, в две елегантни сгради в непосредствена близост една до друга. Центърът е на кратко разстояние пеша от актуалните кафенета и ресторанти и с лесен достъп до градски транспорт. Училището разполага със 7 просторни модерно оборудвани класни стаи и зала за самоподготовка. Обучението във всички … Read More

0.00 Купи