Изберете страница

Езикови курсове в Италия

Скай Лайнс“ предлага езикови курсове за възрастни в страната на пицата, гондолите, модата и оперната музика – Италия. Страната привлича милиони туристи от цял свят със своя топъл климат, радушни и усмихнати минувачи, вкусна кухня и интересни исторически забележителности.

Агенция „ Скай Лайнс“ Ви предлага разнообразни езикови курсове и програми с различна интензивност, които да отговарят на Вашите индивидуални изисквания и потребности. Езиковата подготовка може да се комбинира с разнообразни екскурзии и посещения на някои от най-привлекателните градове в Италия.

 

Предложените езикови курсове в Италия са изключително разнообразни – от стандартна езикова подготовка, до специализирани програми за прием в университети и специализирани курсове за бизнес и право.

Предлагаме Ви езикови курсове в Италия на няколко прелестни локации, за да усетите чара на Средиземноморието в пълния му блясък, докато подобрявате уменията си по италиански език.

Изборът на езикови курсове в Италия е достатъчно голям, за да можете да се спрете на най-доброто за Вас.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове и в Англия,  Австрия, ИспанияГермания, Малта,  САЩ, Франция и Дубай.

Показване на 11 резултата