Изберете страница

Palazzo Malvisi

Местоположение: Равена, Италия

Училището

Palazzo Malvissi е основан през 1986 г. и има над 30-годишен опит в организирането на езикови курсове по италиански език. Училището е признато от MIUR (Ministero dell’Istruzione, Università e Ricerca), член е на ASILS (най-важната асоциация на италиански езикови училища в Италия) и си партнира с редица италиански и чуждестранни академични организации.

Базата на училището се помещава в елегантна сграда в централната част на град Равена и разполага с модерно оборудвани класни стаи, библиотека и безплатен достъп до Wi-fi във всички стаи. Изкуството, културата и най-красивите мозайки в света се намират в един малък, но прекрасен град, където
духът и традициите на Италия могат да бъдат намерени на всеки ъгъл.
Безценните произведения на изкуството от необикновеното минало на Равена са ревниво пазени в музеите на града и историческите сгради, осем от които са обекти на световното наследство на ЮНЕСКО.
Романтичен, спокоен и подреден град, Равена се намира само на няколко километра от Адриатическата Ривиера и най-оживените и модерни европейски зони за отдих. Равена със сигурност е идеалното място за учене и ваканция.

Курсове

  • Intensive Italian Language Course – 20 урока по 45 минути езикова подготовка на седмица в групи до 8 човека;
  • Combination Italian  – 20 урока по 45 минути езикова подготовка на седмица + индивидуални уроци (2, 4, 6 или 8 урока);
  • Individual Italian  – 10, 15 или 20 урока по 45 минути езикова подготовка на седмица с гъвкава програма;
  • Duo Italian – 15 или 20 урока по 45 минути езикова подготовка. Курсът се предлага за двама студенти, които са записани заедно и имат едно и също ниво на владеене на езика.
  • Специализирани курсове по готварство, винарство, право, кино, византийско изкуство, мозайка, иконопис;
  • Курс за възраст 55+;

Настаняване

  • Приемно семейство.
  • Споделен апартамент.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Стандартен курс 20 урока/седмица EUR 420 EUR 840
Стандартен курс + 2 урока/седмица EUR 560 EUR 1020
Стандартен курс + 4 урока/седмица EUR 700 EUR 1400
Стандартен курс + 6 урока/седмица EUR 840 EUR 1680

 

Настаняване 2 седмици 4 седмици
Семейство SGL B&B EUR 410 EUR 790
HB EUR 546 EUR 1062
Апартамент SGL EUR 430 EUR 810

 

  • Административна такса – EUR  60;
  • Трансфер от/до летище Bologna – EUR 160 в посока; летище Rimini – EUR 180 в посока, летище Forlì EUR – 80 в посока, за часовете между 9:00 – 21:00ч.

За повече информация и запитване за курс, можете да се свържете с нас тук >>

Ако искате да разгледате и останалите ни предложения за езикови курсове по италиански, можете да посетите специализирания ни сайт за Образование в Италия.