Изберете страница

Harrow School

Местоположение: Harrow on the Hill, UK
Възраст на учениците: 9 – 17 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Период: 05.07 – 31.07.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Повече от 30 години Harrow School приветства момчета и момичета от цял свят на своите летни програми „Сериозно обучение, сериозно забавление!“. Harrow School е основано през 1572 г. и се счита за едно от най-престижните държавни училища във Великобритания, дори в цял свят. Разполага с впечатляващ отопляем закрит басейн, спортна зала, тенис кортове, театри и училищна ферма.

 

 

Програми

English + Multi-Activity (9-11г.) – Програмата за деца на възраст 9-11г. включва 15 урока седмично обучение по английски език в групи до 10 ученици, комбинирани с много дейности и екскурзии, които им позволяват да практикуват новите си езикови умения, като в същото време не спират да се забавляват. Програмата приема ученици на всички нива по английски език.

English + Multi-Activity (12-17г.) – Програмата включва 17,5 часа по английски език на седмица в групи до 10 деца, съчетани с невероятни дейности и екскурзии. Учениците се разделят на две възрастови групи: 12-14г. и 15-17г. Сутрин се провеждат уроците по английски език, а следобед по 10 часа седмично работят по някои от следните теми:

  • Projects and Presentations – Работата по проекти помага на учениците да развият своите комуникационни умения, да подобрят владеенето на езика, а също така насърчават уменията за работа в екип, управление на времето и презентационните умения.
  • English for analysis and debate – Тези уроци са идеални за ученици, които искат да учат на английски език в училище или университет, Целта е учениците да развият способността си да разбират езика на академично ниво и да се изразяват чрез него. Тези умения биха били полезни и за подготовка за тест IELTS, Cambridge или входящи тестове за училища и университети.

Минимум ниво на владеене на английски език е В1+.

 

 

Настаняване

Harrow School  разполага с няколко къщи-пансиони за настаняване. Стаите са единични или двойни с общи санитарни възли. Всяка къща има своя собствена красиво озеленена градина и съоръжения за отдих, като например футболно или баскетболно игрище. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

 

Екскурзии

Програмите са направени така, че да има баланс между обучение, активности и екскурзии, които да гарантират, че учениците ще усетят вкуса на живота в Англия, като същевременно ще подобрят своите умения за говорене и разбиране на разговорен английски език. Посещения до British Museum, Warner Brothers Studio Tour, London Eye, Natural History Museum, West End Theatre Show, Brighton, Oxford, Wembley Stadium Tour, Buckingham Palace, Theme Parks са само част от екскурзиите.

 

Такси

 Програма 2 седмици 4 седмици
English + Multi-Activity (9-17г.) GBP 3700 GBP 7400

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до летища Heathrow и Luton са включени в цената на курса, в официалните дни за пристигане/заминаване.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.