Изберете страница

Oxford Royale Academy

Местоположение:

Oxford Royale Academy Оксфорд, Кеймбридж, Великобритания     

Oxford Royale Academy – Йейл, САЩ

Възраст на учениците: 13 – 18 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Начални дати: 02.07, 16.07, 30.07

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Oxford Royale Academy е водещ глобален доставчик на елитни летни програми в някои от най-престижните институции в света, включително Оксфордския университет, Кеймбриджския университет и Йейлския университет в САЩ.

Oxford Royale предлага курсове, предназначени за традиционни професии, като бизнес, инженерство, право и медицина, но също така и курсове, предназначени да разширят границите на традиционното образование, от роботика до кино и архитектура. Летните училища също предлагат множество културни преживявания и семинари за развиване на важни житейски умения като например публично говорене.

Преподавателският състав може да се похвали с изключителна гама от таланти, която включва преподаватели от Оксфорд и Кеймбридж, лектори от Ivy League, невролози, медицински изследователи, водещи професионалисти в киното и модата, публикувани автори, клинични психолози и много други.

Програми

Курсове за 13 – 15 г.

Oxford Racing Extinction: Climate, Politics & Global Leadership – участниците в програмата ще могат да идентифицират различни стилове на лидерство и критични умения, умения за публично говорене и дебатиране. Обхващат се теми като изменението на климата, природните ресурси, опазването на дивата природа и глобалното лидерство.

Business Innovation and Entrepreneurship – Потопете се във вълнуващия свят на иновациите чрез завладяващи казуси за компании като Tesla и Tik Tok и профили на водещи иноватори като Илон Мъск и Стив Джобс. Програмата включва бизнес предизвикателство с колективно разработване и представяне на бизнес идея.

Engineering and Technology – изчерпателно въведение във вълнуващите възможности за кариера в инженерството и технологиите. Изследват се областите Civil, Mechanical, Biomedical и Aerospace engineering, както и нововъзникващите технически приложения от самоуправляващи се превозни средства до космически пътувания.

Medicine and Experimental Psychology –  в програмата се разглеждат основите на човешката анатомия и човешката психология. Курсистите ще разширят разбирането си за медицината чрез симулации като канюлиране, провеждане на физически преглед, прилагане на шини и контролиране на външни кръвоизливи.

Film Academy – използва се първокласно оборудване за видеозаснемане, включително HD камери, професионални звукови и осветителни инструменти. Учениците ще могат да редактират дигитално своя филм с помощта на Final Cut Pro. Програмата включва още писане на сценарии, разузнаване на местоположение, разкадровка и дигитално редактиране.

Creative Writing – Практикувайте предизвикателни техники за писане и намерете свой собствен „глас“, чрез който да изразите себе си и да повлияете на читателите си чрез разнообразни техники за творческо писане. Подобрете важни умения като редактиране, развиване на персонажи, сюжет, разказ и въображение.

Курсове за 16-18 г.

Програмите за по-големите ученици отново предлагат вълнуващите курсове с фокус върху определена сфера, като обучението е по-тясно специализирано:

 • Racing Extinction: Climate, Politics & Global Leadership
 • Business Innovation and Entrepreneurship
 • Engineering, robotics and Technology
 • Medicine and Disease
 • Experimental Psychology
 • Creative Writing
 • Film Academy
 • Law and Politics
 • Architecture and Design
 • Philosophy, Literature and Modern History
 • Mathematics

.

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитията на известните университети и се хранят в техните столове и ресторанти.

Екскурзии

Всички курсове включват пълна културна и развлекателна програма – музейни екскурзии, лекции и летни спортове. Вечер са предвидени партита, викторини, конкурси за таланти и др.

Такси

Програма 2 седмици
Всички курсове UK GBP 5995
Всички курсове USA GBP 5995
 • Трансферите могат да се организират с училищен автобус или такси и се заплащат допълнително.
 • Програмите Film Academy и Architecture&Design се предлагат  с начални дати 02.07. и 16.07.2023 г.

Трансферите могат да се организират с училищен автобус или такси и се заплащат допълнително. За повече информация или изготвяне на конкретна оферта, изпратете ни запитване тук или ни пишете на info@skylines-bg.com

education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина