Изберете страница

Oxford Royale Academy

Местоположение:

Oxford Royale Academy Оксфорд, Кеймбридж, Великобритания

Oxford Royale Academy – Йейл, САЩ

Възраст на учениците: 13 – 18 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Начални дати: 30.06; 14.07; 28.07.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Oxford Royale Academy е водещ глобален доставчик на елитни летни програми в някои от най-престижните институции в света, включително Оксфордския университет, Кеймбриджския университет и Йейлския университет в САЩ.

Oxford Royale предлага курсове, предназначени за традиционни професии, като бизнес, инженерство, право и медицина, но също така и курсове, предназначени да разширят границите на традиционното образование, от роботика до кино и архитектура. Летните училища също предлагат множество културни преживявания и семинари за развиване на важни житейски умения като например публично говорене.

Преподавателският състав може да се похвали с изключителна гама от таланти, която включва преподаватели от Оксфорд и Кеймбридж, лектори от Ivy League, невролози, медицински изследователи, водещи професионалисти в киното и модата, публикувани автори, клинични психолози и много други.

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитията на известните университети и се хранят в техните столове и ресторанти.

Програми

Курсове за 13 – 15 г.

Racing Extinction –  Climate, Politics & Global Leadership – Участниците в програмата ще могат да идентифицират различни стилове на лидерство и критични умения, умения за публично говорене и дебатиране. Обхващат се теми като изменението на климата, природните ресурси, опазването на дивата природа и глобалното лидерство. (Oxford)

Business Innovation and Entrepreneurship – Навлезте във вълнуващия свят на бизнеса, финансите и маркетинга. Курсът дава на учениците уменията да започнат и управляват собствен бизнес, като им помага да развият мисленето си. Учениците се запознават със практически казуси и се срещат с бизнес предприемачи. (Oxford, Cambridge, Yale)

Engineering and Technology – Изчерпателно въведение във вълнуващите възможности за кариера в инженерството и технологиите. Изследват се областите Civil, Mechanical, Biomedical и Aerospace engineering, както и нововъзникващите технически приложения от самоуправляващи се превозни средства до космически пътувания. (Oxford, Cambridge, Yale)

Medicine – В програмата се разглеждат основите на човешката анатомия и психология. Разгледайте основните практики на медицината и биомедицинските изследвания и се запознайте с критичните компетенции, необходими, за да станете успешен лекар, медицинска сестра или психолог. (Oxford, Cambridge, Yale)

Film Academy – Снимайте, монтирайте и прожектирайте късометражен филм на място. На фона на Оксфордския университет, където се разиграват сцените във филмите за Хари Потър, придобийте умения за продуциране на филми и цифрова обработка, като изпитате от първа ръка как се създава филм. Работейки с професионалисти от филмовата индустрия, ще изучавате също писане на сценарии, проучване на местоположението и създаване на сценарий. (Oxford)

English as a Foreign LanguageПрограмата включва над 20 часа седмично интензивно обучение по английски език и практика по основните дялове – четене, писане, говорене, слушане, граматика, произношение и разговорна употреба. (Oxford)

Курсове за 16-18 г.

Програмите за по-големите ученици отново предлагат вълнуващите курсове с фокус върху определена сфера, като обучението е по-тясно специализирано:

 • Racing Extinction: Climate, Politics & Global Leadership (Oxford)
 • Business Innovation and Entrepreneurship (Oxford, Cambridge, London, Yale)
 • Engineering and Technology (Oxford, Cambridge, London, Yale)
 • Medicine and Disease (Oxford, Cambridge, London, Yale)
 • Film Academy (Oxford)
 • Law and Politics (Oxford, Cambridge, London,)
 • Architecture and Design (Oxford, Cambridge, London)
 • Philosophy, Literature and Modern History (Yale)
 • English as a Foreign Language (Oxford)
 • Law & Trial Advocacy (Yale)

.

Екскурзии

Всички курсове включват пълна културна и развлекателна програма – музейни екскурзии, лекции и летни спортове. Вечер са предвидени партита, викторини, конкурси за таланти и др.

Такси

Програма 2 седмици
Всички курсове UK (Oxford, Cambridge) GBP 6995
Всички курсове USA (Yale University) GBP 6495

 

 • Трансферите могат да се организират с училищен автобус или такси и се заплащат допълнително.

 

Трансферите могат да се организират с училищен автобус или такси и се заплащат допълнително. За повече информация или изготвяне на конкретна оферта, изпратете ни запитване тук или ни пишете на info@skylines-bg.com