Изберете страница

Oxford Royale Academy

Местоположение: Оксфорд, Великобритания

Възраст на учениците: 13 – 18 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 3.07; 17.07, 31.07

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Оксфорд е уникален град с изключително красива древна архитектура, до ден днешен дом на някои от най-напредничавите и иновативни откриватели на двадесет и първи век. Летните програми на Oxford Royale Academy са разработени в духа и стандартите на академичния град. Училището се отличава с по-академичната насоченост на своите програми. Всички курсисти се настаняват в базата на University of Oxford, Yarnton Manor, St. Catherina’s College, Queen College, Malliol College, Clare College или Hugh’s College в единични и двойни стаи. Oxford Royale Academy предлага своите курсове и в Лондон, и в Кеймбридж.

Програми

Oxford Racing Extinction: Climate, Politics & Global Leadership – участниците в програмата ще могат да идентифицират различни стилове на лидерство и критични умения, умения за публично говорене и дебатиране. Обхващат се теми като изменението на климата, природните ресурси, опазването на дивата природа и глобалното лидерство.

Business Innovation and Entrepreneurship – Потопете се във вълнуващия свят на иновациите чрез завладяващи казуси за компании като Tesla и Tik Tok и профили на водещи иноватори като Илон Мъск и Стив Джобс. Програмата включва бизнес предизвикателство с колективно разработване и представяне на бизнес идея.

Engineering and Technology – изчерпателно въведение във вълнуващите възможности за кариера в инженерството и технологиите. Изследват се областите Civil, Mechanical, Biomedical и Aerospace engineering, както и нововъзникващите технически приложения от самоуправляващи се превозни средства до космически пътувания.

Medicine and Experimental Psychology: в програмата се разглеждат основите на човешката анатомия и човешката психология. Курсистите ще разширят разбирането си за медицината чрез симулации като канюлиране, провеждане на физически преглед, прилагане на шини и контролиране на външни кръвоизливи.

Film Academy – използва се първокласно оборудване за видеозаснемане, включително HD камери и професионални звукови и осветителни инструменти. Учениците ще могат да редактират дигитално своя филм с помощта на Final Cut Pro. Програмата включва още писане на сценарии, разузнаване на местоположение, разкадровка и дигитално редактиране.

Creative Arts – Присъединете се към това забавно и вълнуващо пътешествие в света на социалните медии и творческите изкуства. Ще изследвате писане, фотография и журналистика, докато практикувате творчески техники. Ще намерите свой собствен „глас“, чрез който да изразите себе си и да повлияете на читателите си чрез нововъзникващи технологии като блогове, социални медии и подкастинг.

Курсове за 16-18 г.

Програмите за по-големите ученици отново предлагат вълнуващите курсове с фокус върху определена сфера, като обучението е по-тясно специализирано:

 • Racing Extinction: Climate, Politics & Global Leadership
 • Business Innovation and Entrepreneurship
 • Engineering, robotics and Technology
 • Medicine and Disease
 • Experimental Psychology
 • Creative Arts
 • Film Academy
 • Law, Politics and Economics
 • Law and Trail Advocay
 • Architecture and Design
 • Philosophy, Literature and Modern History
 • Mathematics
 • SAT Preparation
 • IELTS Preparation

За всички възрасти се предлага и програма English as a foreign language.

Настаняване

Всички курсисти се настаняват в базата на University of Oxford, Yarnton Manor, St. Catherina’s College, Queen College, Malliol College, Clare College или Hugh’s College в единични и двойни стаи.

Екскурзии

Всички курсове включват пълна културна и развлекателна програма – пазаруване, разходка с лодка и много летни спортове. Вечер са предвидени партита, викторини, конкурси за таланти и др. За всеки двуседмичен период се предлагат 3 екскурзии до исторически места като Бат, Hampton Court Palace/Blenheim Palace и Лондон.

Такси

Програма 2 седм.
Всички курсове GBP 5495
English as a foreign language / IELTS preparation GBP 2995

 

Трансферите могат да се организират с училищен автобус или такси и се заплащат допълнително. За повече информация или изготвяне на конкретна оферта, изпратете ни запитване тук или ни пишете на info@skylines-bg.com