Изберете страница

Средно образование в Кипър

Средно образование в Кипър се предлага в много пансионни училища, които следват основно английски и френски образователни системи.

Обучението в частните училища в Кипър е на високо ниво, на цени доста по-достъпни от тези на други колежи за средно образование в Европа и света.

Запознайте се с едно от най-добрите училища за средно образование в Кипър – American Academy Limassol. Учебното заведение е пансионно училище в Лимасол, Кипър, което предлага обучение в програмите GCSE, IGCSE, AS, A-level. Обучението се провежда на английски език.

Страната е често посещавана туристическа дестинация. Според легендата Афродита – богинята на любовта и красотата, е родена от морската пяна именно в тази красива островна държава  Кипър е третият по големина остров в Средиземно море. Характеризира се с приятен климат и забележителна природа. Остров Кипър е разделен на три части – Република Кипър, Севернокипърска турска република и британски военни бази. Двата официални езика в страната са гръцки и турски, но голяма част от населението говори свободно английски, френски и немски езици.

Научете повече за колежа за средно образование в Кипър, както и се запознайте с възможностите за обучение в други страни тук: АвстрияАнглияГерманияИспанияФранция и Швейцария.

Показване на единичен резултат