Изберете страница

Езикови курсове в Малта

Слънчевият и красив остров Малта се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови курсове в чужбина. Разположен в Средиземно море, близостта му едновременно с Африка и Италия, допринасят за топлия климат, а смесването на културите е отразено в уличките и архитектурата на страната.

Езиковите курсове в Малта привличат не само с възможността да се научи нов език в естестената му средна, но и с гостоприемството на местните, фантастичните плажове и богатото археологично и културно наследство на острова.

В Малта един от официалните езици е английския, което прави пътуването и общуването лесно и приятно. Затова много от любителите на езиковите ваканции в чужбина избират именно нея за своите езикови лагери.

Езиковите курсове за възрастни в Малта, които предлага агенция „Скай Лайнс“ предоставят перфектния баланс между обучение и време за опознаване на местните забележителности.                                                                                                       

Страната е малка и кокетна, смесица между различни култури и нации. Тя е чудесна дестинация за незабравим езиков курс както за деца така и за възрастни.

Изберете най-подходящата за Вас измежду всички възможности за езикови курсове в Малта.
Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови курсове и в Англия,  Австрия, Испания, Италия, Германия,  САЩ, Франция и Дубай.

Показване на 4 резултата