Изберете страница

Езикови курсове в Англия

Англия е сред най-посещаваните държави в света. Тя е предпочитана дестинация както за туризъм, така и за образование.

Курсовете по английски език в космополитната столица Лондон са идеалната възможност за бързо напредване в езиково отношение. Градът предлага богат културен и социален живот и уникална, типично британска атмосфера. А провинциалните градчета в близост до столицата на Великобритания  пленяват с неповторим чар и автентичност.

Езиковите курсове са чудесна възможност за усъвършенстване на знанията и комуникационните умения по английски език, затова и разнообразието, което агенция  „Скай Лайнс“ предлага, е голямо.

Езикови курсове в Англия могат да се комбинират с разнообразни екскурзии до исторически забележителности както и с редица извънкласни активности. Курсистите могат да избират интензивността на своето обучение. Те могат да се докоснат до типичните характеристики на езика, общувайки с други курсисти от цял свят. Така ще създадат нови интересни приятелства и ще затвърдят наученото по време на часовете.

 

Агенция „Скай Лайнс“ предлага езикови курсове и в други държави като: ГерманияАвстрияИспанияИталия,  Малта,  САЩФранция и Дубай.

Показване на 12 резултата