Изберете страница

Wellington School

Местоположение: Wellington, Somerset, UK
Възраст на учениците: 10 – 17 години
Продължителност: 2 – 8 седмици
Период: 07.07 – 01.09.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Wellington School е разположено в живописното графство Съмърсет в сърцето на Югоизточна Англия. Едноименният малък и приятен град Уелингтън се намира на 20 минути от Таунтън. Училището се гордее с модерния си научен център за часове по физика, химия и биология. Разполага с отлична спортната база от спортен център, плувен басейн, едно футболно и 8 тенис игрища.

 

Програми

Летните програми на Etherton Education са предназначени за деца, които биха искали да продължат своето образование в пансионно училище в UK. Подходящи са за ученици, които искат да усетят истинския живот в пансиона и нещо повече от обикновен ваканционен курс. Съотношението на деца към персонал от училището е 3:1. Обучението се провежда в групи до 16 ученици. Следобедите и вечер се провеждат спортни и развлекателни дейности, а в неделя – клубове по интереси – рисуване, готварство, фотография, пеене, йога, танци и др.

  • Junior Academic Summer (10-12 г.) – подготовката е 27 часа седмично и включва: обучение по английски език (7,5 ч.); математика и драма (всяко по 3 ч.); физика, химия, биология, история, география, изкуства (всяко по 1,5 ч.). Към академичната програма има допълнителни часове по Life Skills (3 ч.), подготовка за живота в пансион (1,5 ч.), извънкласни занимания, как да подготвят своето CV и подготовка на домашна работа.
  • Pre-GCSE (13-15 г.) – подготовката за Pre-GCSE е 30 часа седмично и включва: обучение по английски език (7,5 ч.); математика, драма, физика, химия, биология (всяко по 3 ч.); история, география, бизнес, изкуства (всяко по 1,5 ч.). Към академичната програма има допълнителни часове по подготовка за живота в пансион (1,5 ч.), извънкласни занимания, как да подготвят своето CV и подготовка на домашна работа.
  • Pre-A-Level / Pre-IB Course (15-17 г.) – при седмичната подготовката за Pre-A-Level / Pre-IB Course учениците имат задължителни предмети: английски (7,5 ч.) и драма (3 ч.). От избираемите предмети те трябва да вземат между 3 до 5 предмета, в зависимост от програмата.

Избираемите предмети са математика, физика, химия, биология, история, география, бизнес/икономика, изкуства (всяко по 3 ч.); избираеми уъркшопи Теория на знанието, Подготовка за пансион, Допълнителна математика, Психология (всяко по 1,5 ч.).

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 2–4 легла. Момичета и момчета са в различни резиденции.

 

Екскурзии

За всяка седмица са предвидени по една целодневна и една полудневна екскурзия. Целодневните екскурзии се провеждат в четвъртък и може да са до някоя от следните дестинации: Longleat Safari Park, Bath, Bristol, Exeter, Dartmoor, Oxford и др.

Полудневните екскурзии могат да включват планинско колоездене, посещение на парк с диви животни, разглеждане на плажове и обучение за катерене.

 

Такси

  2 седмици 4 седмици
Всички програми
GBP 3288 GBP 6188

 

Допълнителни такси:

  • Трансферът от LHR и LGW е включен в цената в определни дни и часове на пристигане и заминаване. За други трансфери се заплаща.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.