Изберете страница

Пансионни училища в Германия

След многобройните дебати за Brexit все повече български ученици изпибрат пансионни училища в Германия.

Бординги училищата в Германия предлагат много високо качество на образованието. То е ключът към една от най-успешните системи за висше образование в света – немската. Международните пансионни училища в Германия, от своя страна, дават възможност за висше образование в целия свят.

Средното образование в Германия се базира на солидна теоретична основа и широки практически познания. Децата избрали да завършат пансионно училище в Германия получават безупречна академична подготовка.

Пансионатите в Германия имат специално разработени програми насочени към личностното развитие на младежите. Те обръщат внимание на всеки свой възпитаник по отделно, като търсят неговите силини страни, таланти, възможности и характерни социални умения. Така изграждат успели, можещи и знаещи млади хора, които се реализират професионално и личностно с лекота.

В Германия и в тези пансионни международни училища, които следват системата за средно образование в страната, учениците задължително полагат зрелостни изпити след 12-ти или 13-ти клас. Официалното наименование на немските матури е Аllgemeine Hochschulreife, но по-широко са известни като German Abitur.
Агенция “Скай Лайнс” има удоволствието да Ви представи едни от най-добрите пансионни училища за средно образование в Германия, в които освен по класическата немска система за диплома German Abitur, можете да се обучавате и в международната програма International Baccalaureate.

Също така може да намерите пансионни училища и в тези седем европейски държави Австрия, АнглияГърция, Испания,Франция и Швейцария.

Показване на 6 резултата