Изберете страница

Stift Neuzelle

Местоположение: Нойцеле, Германия

Възраст на учениците: 16-18 год.

Годишна такса: EUR 39 144

Образователни програми: German Abitur

За училището

Stift Neuzelle (Щифт Нойцеле) e международно пансионно училище, в което децата се обучават по немската образователна система. Колежът е разположен в красивото китно градче Нойцеле, на час и половина път с влак от столицата Берлин и само на 6 км от границата с Полша.

През вековете, Нойцеле се е превърнал в един от скъпоценните камъни в региона и привлича много туристи. Красотата на природата се преплита с усещане за мултикултурно общество, породено от факта, че славянски, фламандки и швабски племена са се заселвали в района заедно с мигранти от северна Европа и хугеноти.

Кампусът

Сградата, в която се обучават учениците, някога е била манастир – един от най-впечатяващите примери за барокова архитектура в източна Германия. Тя е част от модерен кампус, който се простира на 4700 квадратни метра. Той предлага езиков център, игрища за волейбол, баскетбол и футбол, плувен басейн и тенис кортове. Към колежа има и музикално и арт училище, в което учениците освен пеене и теория на музиката, могат да изучават и 14 различни музикални инструвмента.

Програми

Обучението в елитното пансионно училище е по немската образователна програма – German Abitur. Преподавателите в Нойцеле са силно фокусирани върху това да подкрепят учениците на всеки етап от тяхното средно образование. Те им помогнат да се превърнат в уверени, толерантни и социално компетентни личности. Организират се подготвителни курсове, тренировъчни дни и дори посещения до универстите, за да може децата да се подготвят за това, което ги очаква след завършване.

Настаняване

Настаняването е в модерно обзаведени общежития в кампуса, в единични и двойни стаи със самостоятелен санитарен възел.

Годишна такса:

Обучение и настаняване на пълен пансион: EUR 39 144

За повече информация, можете да се свържете с нас на info@skylines-bg.com.

Разгледайте и останалите пансионни училища в Германия, за които можем да ви съдейтваме, на специализирания ни сайт за Средно образование в чужбина. 

Висше образование, education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина