Изберете страница

BEDE’S Summer School – Eastbourne

Местоположение: Eastbourne, UK
Възраст на учениците: 6 – 11 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Период: 30.06 – 10.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Център Eastbourne е основан през 1895 г. Разположен е на южното крайбрежие на Англия, графство Съсекс. Заобиколен е от прекрасна природа и с великолепна гледка към цялото крайбрежие. Училището разполага с отлична спортна база – плувен басейн, танцово студио, студио за изкуства, театър, компютърна зала и открити спортни игрища.

 

Програми

Little Explorers – Програмата включва 17,5 урока на седмица обучение по английски език (3,5 часа на ден) в групи до 12 ученици. Занятията включват уроци по английски език, разказване на приказки и изследвания в области като наука, география и технологии и история. В следобедните часове децата участват в различни спортни игри и клубове по интерeси – готварство, танци, драма, футбол, хандбал, тенис, плуване, ръгби и други, които допълнително обогатяват лексиката и способностите за комуникация.

Програмата може да се съчетае с програма за родители: 10 урока по английски език  на седмица заедно с две социални активности следобед за родителите.

 

English Academies – Към своята програма учениците могат да добавят допълнителни часове по конна езда, тенис, film&animation, сладкарство и декорация, zookeeper experience – опознаване и разбиране на света на животните чрез посещение в местни ферми и зоологически градини.

 

Настаняване

През летните месеци базата на училището приема 70 деца от различни националности, които се настаняват на пълен пансион в стаи с 4-8 легла, с общ санитарен възел.

 

Екскурзии

Всяка сряда се организират полудневни екскурзии до близките градове с посещения на местни атракции като Herstmonceux Observatory, Blackberry Farm or Drusillas Park Zoo. В събота се организира целодневна екскурзия до Лондон, с посещения на забележителности и пазаруване. Всяка неделя се организират развлекателни  екскурзии с посещения до близките градове Уиндзор, Брайтън и Хейстингс..

 

Такси

 Програма 2 седмици 4 седмици Доп. седмица
Little Explorers GBP 2950 GBP 5900 GBP 1475

 

Допълнителни такси:

 • Трансфер от/до летище е включен в цената на курса.
 • Допълнително заплащане за следните академии и изпитна подготовка:
   • Креативни: Baking&Decoration – GBP 245/ на седмица, Zookeeper Experience – GBP 275/ на седмица; Film&Animation – GBP 295/на седмица.
   • Спортни: Horse Riding – GBP 325/ на седмица,  Tennis – GBP 245/ на седмица.
   • Trinity Speaking Exam (GESE) – 30.06 – 13.07 с изпитна дата на 12.07.2024г.  или  от 21.07 – 03.08  с изпитна дата на 02.08.2024г. Цена GBP 295/ за две седмици. В цената се включва подготовка за изпита, регистрационна такса за и сертификат за завършения курс

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.