Изберете страница

King Edward’s School – Witley, Surrey

Местоположение: Surrey, UK

Възраст на учениците: 10-16 години

Продължителност: 2 седмици

Период: 09.07. – 06.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

King Edward`s School е разположено във вилната зона Witley, графство Surrey, на един час разстояние от Лондон. Училището е основано през 1553 г. от Крал Едуард VI и до днес е едно от най-известните частни училища в Южна Англия. Освен качествено средно образование, училището може да предложи и летни езикови курсове с различна насоченост според интересите на Вашето дете. На разположение на учениците е добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, както и игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене.

 

Програма

Inter Milan Football Academy – Програмата е създадена за активни деца със страст към спорта, които ще могат да тренират с една от най-добрите футболни академии в света Inter Academy, като същевременно чрез спорт ще подобрят своя английски език, за да могат да общуват уверено както на, така и извън него. Включени са 12 учебни часа по английски език, 15 учебни часа по футбол и 2 уъркшопа по футбол на седмица.

 

Настаняване

Настаняването се осъществява на пълен пансион, предимно в единични и двойни стаи, като има и стаи с до 4 легла, с общи бани и тоалетни. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

Екскурзии

Предвидени са една полудневна и две целодневни екскурзии на седмица, като едната от тях е с културна насоченост, а другата със спортна. Най-често посещенията са до London, Thorpe Park, Wembley Stadium, Surrey Human Performance Institute, Teambath и др.

 

Такси

 Програма 2 седмици
Inter Milan Football Academy

GBP 3980

 

Допълнителни такси:

  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR/ LGW в определени часове на пристигане и заминаване.

 

Научете повече за пансионното средно образование в King Edward’s School >>

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.