Изберете страница

King Edward’s School – Witley, Surrey

Местоположение: Съри, Англия
Възраст на учениците: 10-13 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Период: 05.07. – 02.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

King Edward`s School е разположено във вилната зона Witley, графство Surrey, на един час разстояние от Лондон. Училището е основано през 1553 г. от Крал Едуард VI и до днес е едно от най-известните частни училища в Южна Англия. Освен качествено средно образование, училището може да предложи и летни езикови курсове с различна насоченост според интересите на Вашето дете. На разположение на учениците е добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, както и игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене.

Програми

English Foundation – Специализирана учебна програма от 20 урока/ седмица (15 учебни часа) с образователни и социални активности, предназначени да насърчават лесното усвояването на език. Подходяща е за ученици от начално до напреднало ниво на английски език.

Performing Arts: към основната езикова програма, учениците посещават специализирани уъкшопи с професионални артисти от West End on Demand по музика, театър и танци.

STEM Experience – допълнителни тематични часове (7,5/ седмица) по наука, технологии, инженерство и математика. Ще се разглеждат теми като aircraft и boat design, rocketry, jet propulsion и mechanical arms.

Coding – изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн чрез миникомпютър, познат като Raspberry Pi и програмата Python.

Настаняване

Настаняването се осъществява на пълен пансион, предимно в единични и двойни стаи, като има стаи с до 4 легла, с общи бани и тоалетни.

Екскурзии

Предвидени са 2 целодневни и 1 полудневна екскурзия на седмица. Най-често посещенията са до London, Bath, Oxford, Portsmouth, Thorpe Park, Brighton, Leeds Castle, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Canterbury.

Такси

 ПРОГРАМА 2 седм. 4 седм.
English Foundation

GBP 2600

GBP 5200
Performing Arts/ STEM/ Coding

GBP 2950

 

Допълнителни такси:

  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR/ LGW.
  • Доплащане за допълнителни дейности: Active English (2 допълнителни сесии по1.5 часа по английски език) и конна езда – GBP 210/ седмица;

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>

Научете повече за пансионното средно образование в King Edward’s School >>