Изберете страница

King Edward’s School – Witley, Surrey

Местоположение: Surrey, UK

Възраст на учениците: 10-13 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 11.07. – 08.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

King Edward`s School е разположено във вилната зона Witley, графство Surrey, на един час разстояние от Лондон. Училището е основано през 1553 г. от Крал Едуард VI и до днес е едно от най-известните частни училища в Южна Англия. Освен качествено средно образование, училището може да предложи и летни езикови курсове с различна насоченост според интересите на Вашето дете. На разположение на учениците е добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, както и игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене.

Програми

English Foundation – Специализирана учебна програма от 15 учебни часа на седмица, в съчетание с образователни и социални активности, предназначени да насърчават лесното усвояването на езика. Подходяща е за ученици от начално до напреднало ниво на английски език.

STEM Experience – допълнителни тематични часове (7,5 на седмица) по наука, технологии, инженерство и математика. Ще се разглеждат теми като aircraft и boat design, rocketry, jet propulsion и mechanical arms.

Coding – изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн чрез миникомпютър, познат като Raspberry Pi и програмата Python.

Настаняване

Настаняването се осъществява на пълен пансион, предимно в единични и двойни стаи, като има и стаи с до 4 легла, с общи бани и тоалетни. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

Екскурзии

Предвидени са две целодневни и една полудневна екскурзия на седмица. Най-често посещенията са до London, Bath, Oxford, Portsmouth, Thorpe Park, Brighton и др.

Такси

 Програма 2 седмици 4 седмици
English Foundation

GBP 3120

GBP 6240
 STEM/ Coding

GBP 3540

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище LHR/ LGW е включен в цената.

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>

Научете повече за пансионното средно образование в King Edward’s School >>

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия