King Edward’s School – Witley, Surrey

0.00

Местоположение: Съри, Англия
Възраст на учениците: 10-13 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Период: 06.07. – 03.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

10-13

Описание

Училището

King Edward`s School е разположено във вилната зона Witley, графство Surrey, на един час разстояние от Лондон. Училището е основано през 1553 г. от Крал Едуард VI и до днес е едно от най-известните частни училища в Южна Англия. Освен качествено средно образование, училището може да предложи и летни езикови курсове с различна насоченост според интересите на Вашето дете. На разположение на учениците е добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, както и игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене.

Програми

Summer Junior е програма с 20 урока по английски език на седмица, съчетани с разнообразни спортни и социални дейности и екскурзии. Акцентира се главно върху усъвършенстване уменията за слушане, говорене и разбиране.

English Plus– с тази програма учениците имат възможност да направят лятото си още по-вънуващо, като изучават любимите си предмети. Към тях има и следобедна програма с активности всеки ден. Програмата включва 15 часа обучение по английски език и 7,5 часа избрана дисциплина всяка седмица:

Performing Arts – музика, танци и изобразително изкуство.

STEM Experience – Science, Technology, Engineering and Maths

Coding – изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн.

Boarding School Experience – програмата покрива трите основни предмета в британската образователна система – английски език и литература, математика и наука. В допълнение учениците се запознават с изпити за прием в пансионни училища и се наслаждават на пълна програма с активности.

Настаняване

Настаняването се осъществява на пълен пансион, предимно в единични и двойни стаи, като има стаи с до 4 легла, с общи бани и тоалетни.

Екскурзии

Предвидени са 2 целодневни и 1 полудневна екскурзия на седмица. Най-често посещенията са до London, Bath, Oxford, Portsmouth, Thorpe Park, Brighton, Leeds Castle, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Canterbury.

Такси

 ПРОГРАМА2 седмици4 седмицидоп. седмица
Bucksmore Summer Juniors

GBP 2450

GBP 4900GBP 1225
Arts/ STEM/Coding

GBP 2900

GBP 1450
  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR/ LGW.
  • Доплащане за допълнителни дейности: Active English  – GBP 210/ седмица; конна езда –  GBP  180/седмица

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>

Научете повече за пансионното средно образование в King Edward’s School >>

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

10-13