Агенция “Скай Лайнс” предлага езикови ваканции в Австрия  с английски и немски език.

Австрия е една от най-предпочитаните туристически дестинации в Европа. Столицата й Виена е известна като основен финансов център и седалище на много международни компании и организации.

Летните езикови ваканции за деца обичайно са разположени в малки градове, често в сблизто до прекрасни езера или величествени планински върхове. Те предлагат перфектен баланс между спорт, групови екскурзии и пълноценно обучение по английски или немски език в красивата алпийска страна. Курсовете със средна до висока интензивност.

Създадени да насърчават образованието в забавна учебна среда, езиковите ваканции в Австрия са чудесен начин да се съчетае езиковото обучение с активния начин на живот, запомнящото се преживяване, далеч от дома.

Децата Ви могат да усъвършенстват познанията си по английски или немски език, както в столицата Виена, така и в родното място на Моцарт – Залцбург.

Нашите предложения за езикови ваканции в Австрия включват разнообразни програми съчетаващи обучение със спорт, изкуство и приключения сред прродата.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Англия, България, Испания, Италия, Германия, МалтаПортугалия, САЩ, Франция и Швейцария.