Изберете страница

Езикови ваканции в Австрия

Агенция „Скай Лайнс“ предлага езикови ваканции в Австрия  с английски и немски език.

Австрия е една от най-предпочитаните туристически дестинации в Европа. Столицата ѝ Виена е известна като основен финансов център и седалище на много международни компании и организации.

Летните езикови лагери за деца обичайно са разположени в малки градове, често в близост до прекрасни езера или величествени планински върхове. Те предлагат перфектен баланс между спорт, групови екскурзии и пълноценно обучение по английски или немски език в красивата алпийска страна. Децата могат да избират между чуждоезични курсове със средна или висока интензивност.

Създадени да насърчават образованието в забавна учебна среда, езиковите ваканции в Австрия са чудесен начин да се съчетае езиковото обучение с активния начин на живот и запомнящо се преживяване  далеч от дома.

Децата Ви могат да усъвършенстват познанията си по английски или немски език, както в столицата Виена, така и в родното място на Моцарт – Залцбург.

Нашите предложения за езикови ваканции в Австрия включват разнообразни програми съчетаващи обучение със спорт, изкуство и приключения сред природата.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Англия, България, Испания, Италия, Германия, МалтаПортугалия, САЩ, Франция и Швейцария.

Показване на 4 резултата