Изберете страница

St Gilgen

Местоположение: Залцбург, Австрия

Възраст на учениците: 10 – 15 години

Продължителност: 2-4  седмици

Начални дати: 

Outdoor Activities&Language Camp15.07 – 28.07; 29.07 – 11.08

English Activity Camp12.08. – 25.08.2023 г.

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Международното училище St. Gilgen се намира на 35 минути от Залцбург и е едно от предпочитаните пансионатни училища в Европа. Уникална негова черта е, че е разположено край брега на езерото Волфгангзее в сърцето на Европа – с удобни транспортни връзки с международните летища в Залцбург, Мюнхен и Виена, както и с европейската железопътна мрежа.

Училището

Училището разполага с много добра учебна база, включваща модерни класни стаи, арт и музикален център и студио за медийни продукции.

Програми

Outdoor Activities and Language Camp – учениците могат да избират сутрешна подготовка по английски или немски език (15 часа по 60 минути/седмица), в съчетание с разнообразна спортна и занимателна програма. През следобедите се организират следните мероприятия: планински излети, скално катерене, кану-каяк, планинско колоездене, плуване в езера, къмпинг в Алпите и др.

St. Gilgen има богато културно наследство – майката и сестрата на Моцарт са живели тук, Густав Климт рисува в района на Атерзее и много други. Културните дейности в програмата са фокусирани върху обиколка региона, посещение на атракции като солните мини и ледените пещери на Дахщайн, за да се потопите напълно в историята.

English Activity Camp (12 -15 г.)Тази програма е за деца на възраст от 12 до 15г.,  с текущо ниво А2 или В1, които искат да подобрят своя английски език, като изградят по-здрави основи за предстоящата академична година, за да се почувстват готови и уверени да учат изцяло на английски език. Следобед за учениците ще се организират образователни посещения, спортни дейности, четене или гледане на филми на английски, посещение на езера, планини и още различни забележителности.

Вечерните занимания и в двете програми включват спортове, игри, кино вечери и други.

Настаняване

St Gilgen разполага с  три сгради с топла и семейна атмосфера, използвани в миналото като хотели. Учениците се настаняват в двойни стаи със собствен санитарен възел. Момичетата и момчетата са на отделни етажи.

Екскурзии

По време на езиковите ваканции е включена по една целодневна екскурзия.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици

Activities&Language Camp/

English Activity Camp

EUR 3800 EUR 7600

 

  • Трансфери от/до летището в Залцбург са включени в цената.
  • Допълнително се заплащат уроци по голф – EUR 400 ( за периода 29.07-11.08).

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия