St Gilgen

0.00

Местоположение: Залцбург

Възраст на учениците: 10 – 15 години

Продължителност: 2-4  седмици

Период:

04.07 – 18.07 и 19.07 – 02.08.

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 EUR

Възраст на детето

10-15

Описание

Местоположение

Международното училище St. Gilgen е разположено в близост до Залцбург и е едно от предпочитаните пансионатни училища в Европа. Уникална негова черта е, че е разположено край брега на езерото Волфгангзее в сърцето на Европа, с удобни транспортни връзки с международните летища в Залцбург, Мюнхен и Виена, както и с европейската железопътна мрежа.

Училището

Училището разполага с много добра учебна база, включваща модерни класни стаи, арт и музикален център и студио за медийни продукции.

Програми

Outdoor Adventure Camp учениците могат да избират сутрешна подготовка по английски или немски език (15 часа по 60 минути/седмица) в съчетание с разнообразна спортна и занимателна програма. През следобедите се организират следните мероприятия: планински излети, скално катерене, кану-каяк, планинско колоездене, плуване в езера, къмпинг в Алпите.

Culture Camp – след сутрешна подготовка по английски или немски език (15 часа по 60 минути/ седмица) се организират следните културни занимания: уроци по готварство, танци и театрално изкуство, както и културни турове в Залцбург.

 

Вечерните занимания и в двете програми включват спортове, игри, готварство, кино вечери и други. В програмата са включени екскурзии до Залцбург, Kайзер Вила в Бад Ишл, Виена или Мюнхен, културни забележителности, паркове и др.

Настаняване

St Gilgen разполага с четири сгради с топла и семейна атмосфера, използвани в миналото като хотели. Учениците се настаняват в двойни стаи със собствен санитарен възел.

 

Екскурзии

В програмата „Culture camp“ са включени екскурзии до Залцбург, Kайзер Вила в Бад Ишл, Виена или Мюнхен, културни забележителности, паркове и др..

 

Такси

Програма2 седмици4 седмици
Summer Camp

 

EUR 3600

 

 EUR 7200

 

* Трансфери от/до летището в Залцбург са включени в цената.

 

 

 

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 EUR

Възраст на детето

10-15