Изберете страница

Езикови ваканции в Италия

Страната е една от десетте световни туристически дестинации, водеща индустриална сила, с голям принос за развитието на европейската и световната цивилизация. Образованието в Италия е на високо ниво – 99% от жителите са грамотни, и именно тук са поставени основите на висшето образование.

Ние предлагаме езикови ваканции за деца в Италия, разположени далеч от шума и динамиката на големия град, подходящи за съчетаване на обучение и отдих.

Вие можете да изберете летен лагер с обучение по италиански или английски език. Настаняване в училищна резиденция или при приемно семейство, където децата ще могат да се запознаят с характерните качества на италианците – те са гостоприемни, запазили семейните си ценности, хора, които разбират и ценят изкуството, наследници на богата култура.

С дългогодишния си опит и близко сътрудничество с едни от най-реномираните учебни заведения и дизайн академии в Италия, агенция „Скай Лайнс“ често се използва като синоним на консултант за образование в чаровната средиземноморска държава.

Нашите езикови ваканции в Италия дават възможност на младежите да се подготвят и за международен сертификат.

 

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Германия, МалтаПортугалия, САЩ, Франция и Швейцария.

https://www.skylines-bg.com/program/language-holidays/austria-holiday/

Показване на 6 резултата