Изберете страница

Sotogrande International School

Местоположение: Сотогранде, Марбея, Испания

Възраст на учениците: 5 – 7г. и 8 – 17г.

Продължителност: 1 – 2 седмици

Период: 30.06 – 03.08.2024г.

Езици: Испански, английски и френски език

 

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Sotogrande International School (SIS) се намира в едноименното градче Сотогранде, на 30 минути от Марбея. Най-близкото голямо летище е Малага. Училището се намира в една от най-живописните области на Испания – Андалусия, популярна туристическа дестинация с красиви плажове, богата история и впечатляваща архитектура. Преподавателският състав се състои от квалифицирани и всеотдайни професионалисти говорещи английски, испански или френски език.

Програми

Nano Camp (5-7г.) с английски или испански език – Дневен лагер, който е специално създаден за деца на възраст 5-7г. Всеки ден е ново приключение, с игри, изкуства и спорт, както и възможности да станете магьосници, пирати, клоуни и авантюристи. Училището разполага с голям плувен басейн, където по желание децата могат да вземат уроци по плуване.

Junior Camp (8-13г.) и Master Camp (14-17г.) с английски, испански, френски език и STEM – Децата могат да изберат по един спорт на седмица, който се практикува сутрин – водни спортове, конна езда, тенис, голф или футбол. Следобедите са предназначени за уроци по избрания език или STEM(Science, technology, enginering, mathematics – само за Junior Camp). Вечерите са за почивка, отборни игри и партита.

Програмите се предлагат и като дневни лагери без настаняване.

Elite Golf Camp – Голф лагерът за момчета и момичета на възраст 12 – 17 години съчетава професионално обучение и забавление с Jason Floyd Golf Academy. Той е е предназначен специално за млади голфъри, които искат да научат основите на играта, както и да подобрят своите техники и самочувствие.

Elite Tennis Camp – Тенис лагерът за момчета и момичета на възраст 12 – 17 години съчетава професионално обучение от La Reserva de Sotogrande със забавление и грижа. Целта на лагера е да подобри уменията и представянето на курсистите на корта, както и тяхното самочувствие и независимост.

Elite Polo Camp – Лагерът е специално предназначен за деца между 14 и 17 години. Програмата му включва теоретични сесии на правила и тактики на играта, както и практически умения за езда. Курсистите ще имат възможността да вземат участие и при грижата за конете.

Настаняване 

Децата се настаняват на пълен пансион в стаи с 2 – 4 легла със самостоятелен санитарен възел. Условията в модерното общежитие на училището са отлични.

Екскурзии

Предвидени са две целодневни екскурзии седмично, в които взимат участие всички ученици. Те посещават местният аквапарк, забавляват се на плажа, посещават културни обекти и пътуват до местни пазари, където да практикуват своя испански език.

Такси

Програми 2 седмици
Nano Day Camp EUR 495
Junior & Masters Camp EUR 3150
Elite Tennis Camp EUR 3350
Elite Golf Camp EUR 3950
Elite Polo Camp EUR 11270

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище Малага е включен в цената на курса в официалните дни на пристигане/ заминаване и в часовете между 10 -13 часа. Извън тези часове транферите се заплащат EUR 150/ в посока.

 

Още езикови ваканции на испански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.