Изберете страница

H-Farm International School

Местоположение:Италия

Възраст на учениците: 6 – 16 години

Продължителност: 1-2 седмици

Период: 24.06 – 19.07.2024г.

Езици: английски

Училището

H-Farm International School е пансионно училище, основано през 2005г. и до днес, то се е превърнало в иновативен образователен център с достъп до едни от най-предпочитаните университети по света. Характеризира се с добра академична подготовка, нови стандарти за учене и модерни технологии. Има идеални условия за усвояване на английски и италиански, тъй като 10% от децата са от различни страни, а учителите са италианци с перфектно ниво на английски език. Училището предлага пълни образователни програми за деца от 5 до 18 години.

Настаняване

Учениците се настаняват в резиденцията на училището в единични или двойни стаи, като са разделени на момчета и момичета.

Програми

STEAM & Creativity (8-14г.) – Програмата дава възможност да се докоснете до образователната система International Baccalaureate (IB) в едно от най-добрите училища-интернати в Италия. Уроците по английски език ще бъдат интегрирани с предмети, предлагани от международното училище, включващи различни когнитивни области и стимулиращи езикови, артистични и аналитични способности. Ще имате възможност да работите по проекти по химия и биология, да разработвате артистични и дизайнерски проекти с помощта на нови технологии. Начални дати: 24.06 и 08.07.2024г.

Tech & Society (8-14г.) – Чрез тази програма ще имате възможност да работите по роботика, програмиране, AI и проекти за виртуална реалност, съчетани с уроци по английски, съобразени с нивото Ви на владеене на езика. Начални дати: 01.07 и 15.07.2024г.

H-SKILLS (14-16г.) – Буквата H на H-SKILLS означава ЧОВЕК, тъй като искаме да подчертаем голямото внимание, което обръщаме на индивида и необходимостта да проектираме бъдеще, в което човекът е на фокус. Чрез този курс ще тръгнете на пътешествие към по-задълбочено разбиране на себе си и усвояване на практически умения, полезни за постигане на вашите цели и мечти. Професионалисти в тази област ще водят ролеви игри, дискусии и размисли по време на това пътуване. В крайна сметка ще можете да използвате придобитите знания за по-добра комуникация, по-здрави взаимоотношения, по-ясна визия и солидни социални умения. Начални дати: 24.06 и 01.07.2024г. Програмата изисква минимум ниво на владеене на английски език В1.

Milan Junior Camp (6-16г.) – Програма, организирана под ръководството на техническия директор на AC Milan, в която участниците ще се потопят в здравословна и безопасна среда, подобрявайки уменията си и създавайки нови приятели, които споделят същата страст. Могат да се включат както момчета, така и момичета, които ще бъдат групирани според възрастта и нивото на умения си. Всеки ден се фокусира върху различна техническа/тактическа цел, завършвайки преживяването с турнири и финална церемония. Всеки участник ще получи пълен тренировъчен екип на отбора. Начална дата: 08.07.2024г.

Real Madrid Camp (6-16г.) Програма, организирана под ръководството на техническия директор на Real Madrid, в която участниците ще се потопят в здравословна и безопасна среда, подобрявайки уменията си и създавайки нови приятели, които споделят същата страст. Могат да се включат както момчета, така и момичета, които ще бъдат групирани според възрастта и нивото на умения си. Всеки ден се фокусира върху различна техническа/тактическа цел, завършвайки преживяването с турнири и финална церемония. Всеки участник ще получи пълен тренировъчен екип на отбора. Начална дата: 01.07.2024г.

Всички програми се предлагат и като дневен лагер без настаняване.

Екскурзии

Програмите предлагат на учениците да се потопят и да изживеят италианската култура и традиции, чрез множество екскурзии и посещения на забележителности.

Такси

Програма 1 седмица
STEAM & Creativity/ Tech & Society/ H-SKILLS/ Milan Junior Camp/ Real Madrid Camp EUR 1400

 

Още езикови ваканции на италиански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.