Изберете страница

Пансионни училища в Гърция

Да се получи средно образование в Гърция е много привлекателна опция за българските ученици. Нашата съседка е една от страните с голям брой ученици в пансионните  училища. А самите пансионати са над двайсет, разположени основно около Атина и Солун.

Повечето пансионати за средно образование в Гърция предлагат обучение на гръцки и на английски език. Има много интернационални училища, чиито образователни програми са изцяло на английски език.

Едно от предимствата на избора на средно образование в Гърция е високата академичност, която предлагат бординг училищата в страната. Друго предимство е близостта на страната, което е безспорно преимущество за ученици в по-ранна възраст. В съчетание с факта, че качествено международно образование може да се получи в южната ни съседка е преимуществото на предлаганите програми. Обучение за International Baccalaureate диплома се предлага в Pinewood School.

Агенция “Скай Лайнс” си партнира с едно от най-добрите пансионни училища в Гърция – американското училище Pinewood School в прекрасния пристанищен град Солун.

Също така може да намерите пансионни училища и в тези седем европейски държави Австрия, Англия, Германия, Испания,Франция и Швейцария.

Показване на единичен резултат