Изберете страница

Пансионни училища във Франция

Обучението в пансионни училища във Франция, с които работи агенция Скай Лайнс, се осъществява спрямо програмата за средно образование във Франция – French Baccalauréat. То започва на 14 годишна и приключва на 18 годишна възраст. Едно от основните предимства на записването в пансионни училища във Франция е възможността да се усъвършенства писмения и говорим френски език на много ранна възраст.

Изборът на пансионно училище във Франция, най-често е задвижван от успеха, който търсят младежите. Добрите оценки, качествената образователна система, отличните преподаватели и високите постижения на учениците от пансионните училища във Франция са преимуществата водещи към желаната професионална реализация.

Пансионите училища във Франция развиват способността за систематично и логично анализиране, за структуриране на информацията, умението за концентриране и упорита работа в екип. Това са и причините да са често предпочитани от българските ученици.

 

В пансионатите във Франция учениците се радват на ранна социализация и сравнително късна специализация и профилиране на младежите. Френските бординг училища предлагат целодневно обучение съчетано с много спорт и извънкласни дейности. В пансионни училища във Франция като Notre Dame International High School има високи изисквания към дисциплината и спазването на правилата. Но това е “изтреляло” бординг училището в първите 20 най-престижни пансионни училища във Франция, от класация между 322 училища.

 

Също така може да намерите пансионни училища и в тези седем европейски държави Австрия, Англия, Германия, Гърция, Испания и Швейцария.

Показване на 6 резултата