Изберете страница

Пансионни училища в Дания

Дания, известна още като страната на викингите, е една от най-старите европейски държави. Населението й е смесица от различни националности и наброява 5,5 млн. души.

Дания е сигурна и безопасна държава с ниско ниво на престъпност, отлична здравна система и чиста околна среда, а според последни проучвания датчаните са най-щастливите хора в света.
Социалната система е стабилна, икономиката – силно развита. Страната е световен лидер по възобновяема енергия.

Дания се гордее с изключително красива природа и неизчерпаеми възможности за туризъм. Интересен факт е, че всяка точка на територията й се намира на 50 км разстояние от брега. Символ на страната е статуята на Малката русалка от приказата на Андерсен, която привлича милиони туристи в столицата Копенхаген.

Образователната система има дългогодишна академична традиция и се характеризира с динамичен стил на преподаване и отлични научни постижения. Висшето образование в страната е безплатно.
Ето и предложението на “Скай Лайнс” за пансионно училище в Дания:

Агенция Скай Лайнс си партнира с едно от най-добрите пансионни училища в Дания – Ranum Efterskole College в прекрасния град Ранум.

Също така може да намерите пансионни училища и в тези седем европейски държави – Австрия, Англия, Германия, Испания,Франция и Швейцария.

Показване на 2 резултата