Изберете страница

Пансионни училища в Испания

Заради благоприятния климат, добрите условия за живот и гостоприемството на хората, българските младежи често избират пансионни училища в Испания за своето средно образование. Най-често те са разположени в близост до големите градове като Барселона, Мадрид, Малага или Валенсия. Преподаването в пансионните училища в страната е двуезично. Учениците се обучават най-често на английски език, а като втори език изучават испански или каталунски (в Каталуния).

Повечето испански пансионати, които агенция „Скай Лайнс“ ви предлага да разгледате, са самофинансиращи се международни училища със строги изисквания и поддържащи висок академичен стандарт. Изискванията за прием в пансионатните училища за средно образование в Испания са сходни с тези в англоезичните пансионати.

Дипломите, които учениците придобиват след завъшрване на бординг колеж в Испания са  (I)GCSE, A-Level, Spanish Bachillerato, IB Programme.

Колежите за средно образование в Испания са предпочитани от родители и ученици, търсещи международно признато образование, на високо академично ниво, в по-слънчевата част на Европа.

Разгледайте всички напи предложения за пансионни училища в Испания, а ако се интересувате и от алтернативни образователни дестинации, то ви предлагаме да разгледате също пансионати в Австрия, Англия, Германия, Гърция, Франция и Швейцария.

Показване на 11 резултата