Изберете страница

Пансионни училища в Испания

Заради хубавото време, добрите условия, радушността на хората, българските младежи често избират пансионни училища в Испания за своето средно образование. Те най-често са разположени в близост до  градове като Барселона, Мадрид, Малага или Валенсия. Има пансионни училища в Испания, които са ситуирани и в самите градове. Много от пансионните училища в страната са двуезични. Техните възпитаници се обучават най-често на английски език, а като втори език изучават испански или каталунски (в Каталуния).

 

Повечето испански пансионати, които агенция „Скай Лайнс“ ви предлага са международни училища. В тях могат да се срещнат деца от различни националности, както и преподаватели от цял свят, които са високо квалифицирани в областта си.

 

Пансионатните училищата за средно образование в Испания се самофинансират, което им позволява да имат по-строги изисквания, както и да потдържат висок академичен стандарт. Изискванията за прием с сходни с англоезичните пансионати.

Дипломите, които могат да се получат от бординг училищата в Испания са за (I)GCSE, A-Level, Spanish Bachillerato, IB Programme.

 

Пансионните училища в Испания са предпочитани от родители и ученици, които търсят чуждоезично образование, което да е международно признато, да е на високо академично ниво и да е в слънчевата и по-южна част на Европа.

Агенция “Скай Лайнс” предлага пансионни училища в Испания, които съчетават гостоприемната обстановка и мекия климат на Испания с превъзходните академични стандарти на британската образователна система.

 

Също така може да намерите пансионни училища и в тези седем европейски държави Австрия, Англия, Германия, Гърция, Франция и Швейцария.

Показване на 9 резултата