Изберете страница

Sage College

Учебно заведение: Sage College

Местоположение: Херес де ла Фронтера, Испания

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: 29 800 евро

Образователни програми: IGCSE, AS & A Level, Spanish Baccalaureate

Уебсайт: https://www.sagecollege.eu/

За училището:

Sage College се намира в Херес де ла Фронтера, на юг от Кадис (Андалусия), Испания. Херес де ла Фронтера е известен със своите традиции в производство на вино шери, фламенко, конна езда и моторни състезания. Прекрасното слънчево време в града (300 дни в годината), близостта до някои от най-добрите плажове на страната (само на 15 минути с кола), възможностите за спортове и туризъм: сърф, гмуркане, скално катерене, парапланеризъм, проучване на пещери и много други; превръщат Херес в желана дестинация.
Sage College се помещава в луксозна, светла и просторна сграда, която е построена следвайки традиционната андалуска архитектура. Колежът е основан през 2006 г. и предоставя образование по британската система на около 450 ученици, на възраст 2 до 18 години.
Кампусът разполага с над 30 напълно оборудвани класни стаи, научни и IT лаборатории, стая за музика и сценични изкуства, училищен ресторант, нов спортен комплекс, вътрешен двор и градина, закрита фитнес зала и Sage Café.

 

Учебни програми:

Sage College e единственото международно британско училище в района, което следва: пълната британска учебна програма – IGCSE и AS & A Level; или Spanish Baccalaureate (за учениците, които искат да кандидатстват в Испания). Учениците получават международно призната квалификация и достъп до обучение в едни от най-престижните университети по цял свят.

Настаняване:

Учениците на възраст 11 – 18 г. се настаняват в кампуса, в светли и уютни самостоятелни или двойни стаи. Всяка стая разполага с индивидуален климатик за затопляне и охлаждане, баня с тоалетна, вграден гардероб и бюро.
Удобствата на пансиона включват безжичен интернет, просторна и добре оборудвана зала с телевизор, обособена зона за игри: билярд, джаги и настолни игри. В кампуса учениците ползват и училищната библиотека, Sage Pool, собствена кухня и перални помещения, колела.

 

Спорт и развлечения

Sage College предлага разнообразна програма от извънкласни спортове и активности, които развиват и обогатяват социални умения и способности на учениците. Това ще им позволи да се докоснат до южната испанска култура и да направят ученето по-забавно. Програмата включва:

  • спорт : голф, сърф, футбол
  • екскурзии до Севиля, Кадис, Гибралтар
  • пазаруване в централната част на Херес и Luz Shopping Center
  • плажни екскурзии и водни спортове (ветроходство, сърф, уиндсърф, paddle board, каяк, гмуркане с шнорхел в Гибралтарския пролив, Тарифа и Плажовете на Болония
  • приключенски и забавни пътувания: картинг, пейнтбол, катерене по дървета,зиплайнове, туризъм и алпинизъм в Природен парк Сиера де Гразалема
  • тематични паркове: Isla Mágica, Акваленд, Ентре Рамас

 

Годишна такса

29 800 евро

 

Стипендии

Училището предоставя стипендии за спортни постижения.

За допълнителна информация, можете да се свържете с нас тук

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London