Изберете страница

Orbitlingua – Orbetello

Местоположение: Орбетело, Тоскана

Възраст на учениците: 13 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 18.06, 02.07, 16.07, 30.07.

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Езиковите вакнции се провеждат в училище Orbitlingua – Orbetello. То е разположено в едноименния град Орбетело на брега на Тоскана, в сърцето на Meremma. Локацията е на по-малко от два часа път от Рим, Флоренция и Пиза. Орбетело е познат още като Перлата на Costa d’argento. Градът предлага на посетителите си разнообразие от красиви плажове, прекрасна  природа и спокойствие.

Програми

Summer Junior Course се състои от 20 урока (55 мин) по италиански език на седмица. Програмата на Orbitlingua – Orbetello включва разнообразни активности и спорт, три следобеда на плажа и италианската лагуна с много забaвни игри.

Настаняване

Настаняването в Orbitlingua – Orbetello е на пълен пансион в общежитие, в стаи с две- три легна или при приемно семейство на около 5-10 минути пеша от учебния център, в стаи с две – три легла. Закуската и вечерята са със семейството, всички ученици обядват заедно в кафетерията на училището.

Екскурзии

За всяка седмица престои е включва една полудневна и една целодневна екскурзия  – разходка с лодка, посещение на Terme di Saturnia, остров Giglio и Рим.

Такси

Програма 2 седмици 3 седмици 4 седмици
Summer Course EUR 1680 EUR 2430 EUR 3180
  • Регистрационна такса – EUR 70.
  • Допълнително се заплаща трансфер от/до летище Rome Fiumicino – EUR 100/посока.

Още езикови ваканции в Италия ще откриете тук >>

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London