Изберете страница

Linguaviva – Florence

Местоположение: Флоренция, Италия

Възраст на учениците: 14 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 01.07, 15.07, 19.07.2024г.

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Училище Linguaviva Флоренция е създадено през 1976 г. и вече над 40 години предлага обучение по италиански език на най-високо ниво. Елегантната му сграда е с централна локация и датира от 19-и век. Разполага с добре оборудвани и климатизирани класни стаи с аудио-видео техника, малка градина и безплатен интернет достъп. Групите се състоят от максимум 14 курсисти.

Програми

Summer program – Програмата включва 20 урока по 45 минути езикова подготовка по италиански език на седмица. Курсистите вземат участие в разнообразна програма с активности като плуване, арт уъркшопи, боулинг, готвартсво, посещения на забележителности като Uffizi Gallery, Accademia Gallery, Duomo, Santa Croce, Santa Maria Novella, шопинг и др.

Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали.

Настаняване 

Настаняването в Linguaviva Флоренция е при приемни семейства в двойни стаи с осигурен пълен  пансион. (закуска и вечеря в приемно семейство, обяд в училището). Приемните семейства се намират на кратко разстояние пеша или на максимум 20 минути с градски транспорт от училището.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена целодневна екскурзия до Siena, San Gimignano, Pisa, Lucca, Cinque Terre и др.

Такси

Програми 2 седмици 4 седмици
Summer Program EUR 1900 EUR 3700

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса EUR 80.
  • Двупосочен трансфер от/до летище Венеция / Триесте, включен в цената за официалните дни и часове на пристигане/ заминаване.

 

Още езикови ваканции на италиански език може да намерите тук.