Изберете страница

DID Vienna

Местоположение: Виена, Австрия

Възраст на учениците: 14 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 30.06 – 03.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Лятното училище за езикови ваканции на DID Vienna е разположено в сърцето на австрийската столица, едва на 15 минути пеша от Belvedere Palace – една от най-красивите и известни забележителности в града. В непосредствена близост до централната ЖП гара, училището е чудесна отправна точка за бързо и удобно пътуване из Виена.

Програми

Summer School Стандартен/ интензивен курс – включва 20/ 24 урока по 45 минути немски език на седмица. Следобедните часове са за разходки и опознаване на града, посещение на музеи, галерии, замъци и други забележителности, спортни и социални игри. Вечер се организират различни забавления, тематични партита и филмови вечери.

Настаняване

Базата, в която се провеждат учебните часове, разполага със собствена модерна резиденция в същата сграда. Настаняването е на пълен пансион в стаи с 2-4 легла и самостоятелен санитарен възел. Билярд, джаги, караоке, Wii-салон и велосипеди под наем са на разположение на учениците.

Екскурзии

Всяка събота се организира целодневна екскурзия с посещение на съседен град, като например Baden, Eisenstadt, Semmering или разходка с лодка по р. Дунав.

Такси

 

Програма 2 седмици 4 седмици Доп. седмица
Стандартен EUR 1850 EUR 3700 EUR 925
Интензивен EUR 2000 EUR 4000 EUR 1000

 

  • Трансфери при пристигане в неделя и заминаване в събота от/до летището във Виена, в интервал от 9:00 – 18:00 ч. – EUR 80/ в посока; извън този интервал – EUR 155/ в посока; извън дните на пристигане и заминаване – EUR 180/ в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – EUR 50/ в посока.
  • Доплащане за настаняване в двойна стая – EUR 125/ на седмица.
  • Допълнителна нощувка – EUR 100/ на вечер.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.