Изберете страница

American International School

Местоположение: Залцбург, Австрия

Възраст на учениците: 10 – 18 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Начални дати: 04.07; 18.07; 01.08

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Американското международно училище (American International School) се намира в Залцбург в подножието на Алпите – на 300 км от Виена и на 100 км от Мюнхен. Градът е известен като родното място на Моцарт и запленява със своята барокова архитектура и наситена история.

Училището

Американското международно училище се намира в Залцбург в подножието на Алпите – на 300 км от Виена и на 100 км от Мюнхен. Градът е известен като родното място на Моцарт и запленява със своята барокова архитектура и наситена история. Над 40 години American International School (AIS) приема ученици от цял свят, които се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните им потребности. AIS използва спортната база на университета в Залцбург, която разполага с плувен басейн, фитнес център, игрища за баскетбол и волейбол, тенис кортове и стени за катерене.

 

Програми

Summer School: 20 часа езикова подготовка по английски или немски език на седмица. Спортна и културна следобедна програма с тенис, волейбол, футбол, рафтинг, ветроходство, колоездене и планински туризъм + посещения на музеи, концерти, представления и екскурзии.

 

Настаняване

Настаняването в American International Schoolе на пълен пансион в общежитие към училището в стаи с 2-4 легла и самостоятелни бани и тоалетни.

 

Екскурзии

През уикендите се организират екскурзии до Мюнхен, Инсбрук, замъка Хелбрун, крепостта Хоензалцбург, ледените пещери във Верфен и солните мини в Халейн.

 

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици 6 седмици
Summer School EUR 2100 EUR 3600 EUR 4900

 

  • Трансфери – включени в цената от/до летище Залцбург.

 

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.