Изберете страница

Schloss Neubeuern

Учебно заведение: Schloss Neubeuern
Местоположение: Нойбойерн, Германия
Възраст на учениците: 10-19 год.
Годишна такса: EUR 47 640
Образователни програми: German Abitur
Уеб сайт: http://www.schloss-neubeuern.de

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Schloss Neubeuern е международно училище основано през 1925г., което се счита за едно от най-добрите частни училища в Германия. В продължение на много години, то е известно с това, че възпитава деца от елитните кръгове. В допълнение към академичния си успех, учениците развиват своите индивидуални таланти и умения в спорта, музиката и изкуството.

Училището Schloss Neubeuern се намира по между Мюнхен и Залцбург, само на няколко километра от езерото Chiemsee, сред алпийски ски курорти и голф игрища.

Учебни програми

Schloss Neubeuern предлага обучение в два профила: „науки и технологии” и „математика и науки”. Учениците в Schloss Neubeuern се обучават да работят с компютър на най-високо техническо ниво. От 5 до 13 клас се следва учебната програма на немските образователна система. От 5-ти клас се изучава английски език, а от 6-ти клас започват да се изучават и френски и латински език.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития в зависимост от възрастта и пола им. Баните и тоалетните са общи. Общежитията разполагат с общи помещения с кухненски боксове и телевизор. Там децата се събират да общуват, играят, да гледат телевизия или да си приготвят храна и напитки.

Спорт и развлечения

Спортове: бадмингтон, баскетбол, фитнес, футбол, голф, хокей, катерене, планинско колоездене, езда, танци, таекуондо, тенис, волейбол, ски и ветроходство. Клубове: хор, актьорско майсторство, фотография, рисуване, музика, готварство, грънчарство, моделиране, шах, химия, компютри, списване на годишника на училището. Всяка година се провежда едноседмична екскурзия до друга държава.

Изисквания и прием

Училището приема ученици от 10 годишна възраст с минимални или почти никакви познания по немски език и ги записва в на уроци по немски език, докато достигнат необходимото ниво в тяхната възрастова категория. За прием се изискват CV, академична справка за последните три години, есе на немски или английски език и препоръки от преподавател.

Повече информация и безплатно съдействие при кандидатстване можете да получите от консултанците в агенция „Скай Лайнс“.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London