Изберете страница

American Academy Limassol

Учебно заведение: American Academy Limassol

Местоположение: Лимасол, Кипър

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: EUR 25,000

Образователни програми: GCSE, IGCSE, AS, A-level

Уебсайт: http://americanacademy.ac.cy

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

American Academy Limassol е пансионно училище в Кипър, което предлага обучение по британските образователни програми GCSE, IGCSE, AS, A-level.

Кампусът на училището разполага с общежития, модерно оборудвани учебни зали, лаборатории, библиотека, студия по изкуства, музика и актьорско майсторство. Завършилите продължават образованието си в престижни университети във Великобритания, Америка, Австралия, Канада, Кипър и Гърция.

American Academy Limassol се намира във втория по големина град в Кипър – Лимасол, на Средиземно море. Лимасол е популярна туристическа дестинация, основен център на винопроизводството. Тук е и най-голямото пристанище в страната.

Настаняване

Общежитията са в непосредствена близост до училището, като учениците се настаняват в стаи с 1 или 2 легла. Осигурен е пълен пансион.

Спорт и развлечения

Спортната база на училището предлага възможност за практикуване на: баскетбол, футбол, хандбал, волейбол, стрелба с лък, тенис на корт. Учениците могат да се запишат в разнообразни клубове по интереси – изкуства, танци, математика, журналистика, театрално и ораторско майсторство.

Изисквания за прием

Кандидатите за обучение в това пансионно училище в Кипър трябва да представят академична справка за последните 2 години и да положат изпити по английски и математика.

Ако искате повече информация за училището и процедурите по кандидатстване и прием, можете да се обърнете към консултантите на „Скай Лайнс“.

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование