BEDE’S Summer School – Lancing, Brighton

0.00

Местоположение: Брайтън
Възраст на учениците: 13 – 18 години
Продължителност: 2 – 5 седмици
Начални дати: 11.07. – 14.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

13-15, 16+

Описание

Училището

BEDE’ s Summer School предлага езикови програми за деца, някои от които със специализирана насоченост за изпитна подготовка.

Кампус Lancing разполага с прекрасни готически сгради и изумителна ротонда – една от сградите с най-голяма значимост в света. Учебният център е с гледка към крайбрежния град Брайтън и е само на 5 мин от Shoreham Airport.

На разположение на курсистите е плувен басейн, театър, танцово и арт студио, тенис кортове, зала за скуош, кафетерия. Предлага се възможност за подготовка по FCE и CAE сертификати.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион  наскоро реновирани общежития с единични, двойни стаи и стаи с 3-5 легла, с общ санитарен възел.

Програми

English Plus – 22,5 часа обучение по английски език и участие в проекти. Учениците усвояват езика чрез използване на материали от реалния свят – реклами и флаери, телевизионни програми, статии във вестници и списания, кратки филми.

Максималният брой курсисти в група е 14. Всяка седмица се полага изпит за определяне на нивото (курсът не е подходящ за напълно начинаещи).

English Academies – към програмата учениците могат да добавят занимания по следните дисциплини (избират по една програма седмично):

Спортни занимания: игри и спорт, футбол, голф, конна езда,тенис.

Академични занимания (по 3 часа всеки ден): икономика, английска литература, ctitical thinking, писане на есе, международни отношения, мениджмънт, презентации.

Креативни занимания: филм и анимация, MasterChef.

Подготвителни курсове по FCE, CAE сертификат (13- 17 г.) – курсът изисква предварително полагане на тест за определяне на ниво на езика и предлага възможност за подготовка за изпитите и явяване на изпит.

  • FCE: 2 / 3-седмична програма с изпит на 30.07
  • CAE: 3-седмична програма с изпит на 31.07

Екскурзии

Всяка сряда се организират полудневни екскурзии до близките музеи, паркове и замъци. Всяка събота се организират целодневни екскурзии до British Museum, Buckingham Palace, London Eye, London Zoo, Madam Tussauds, National Gallery, Natural History Museum. Всяка  неделя се организират целодневни посещения до близките градове.

Такси

2 седмица4 седмицидоп. седмица
GBP 2500GBP 5000GBP 1250
  • English Academies: академични – GBP 125/седмица, креативни и спортни – GBP 225-670/ седмица.
  • Подготовка по FCE и CAE – 18.07 – 31.07 – GBP 375 (2 седмици). В цената се включва подготовка, регистрационна такса за изпит и сертификат за положения курс.
  • Трансферът от/до летището е включен в цената на курса.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

13-15, 16+