Изберете страница

BEDE’S Summer School – Lancing, Brighton

Местоположение: Брайтън
Възраст на учениците: 13 – 18 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Начални дати: 03.07. – 13.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

BEDE’ s Summer School предлага езикови програми за деца, някои от които със специализирана насоченост за изпитна подготовка.

Кампус Lancing разполага с прекрасни готически сгради и изумителна ротонда – една от сградите с най-голяма значимост в света. Учебният център е с гледка към крайбрежния град Брайтън и е само на 5 мин от Shoreham Airport.

На разположение на курсистите е плувен басейн, театър, танцово и арт студио, тенис кортове, зала за скуош, кафетерия. Предлага се възможност за подготовка по FCE и CAE сертификати.

Програми

English Plus – 22,5 часа обучение по английски език и участие в проекти. Учениците усвояват езика чрез използване на материали от реалния свят – реклами и флаери, телевизионни програми, статии във вестници и списания, кратки филми.

Максималният брой курсисти в група е 14. Всяка седмица се полага изпит за определяне на нивото (курсът не е подходящ за напълно начинаещи).

English Academies – към програмата учениците могат да добавят занимания по следните дисциплини (избират по една програма седмично):

Спортни занимания: игри и спорт, футбол, уроци по пилотиране, голф, конна езда, тенис.

Академични занимания (по 3 часа всеки ден): английска литература, ctitical thinking, писане на есе, международни отношения, мениджмънт, презентации.

Креативни занимания: MasterChef.

Подготвителни курсове по CAE сертификат (13- 18 г.) – курсът изисква предварително полагане на тест за определяне на ниво на езика и предлага възможност за подготовка за изпитите и явяване на изпит.

  • Cambdrige B2: 2-седмична програма с изпит на 28.07
  • Cambdrige С1 Advanced: седмична програма с изпит на 29.07

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в наскоро реновирани общежития с единични или двойни стаи с общ санитарен възел.

Екскурзии

Всяка сряда се организират полудневни екскурзии до близките музеи, паркове и замъци. Всяка събота се организират целодневни екскурзии до до London Eye, Madame Tussauds, Thorpe Par, а в неделя – посещения на Brighton Pier, Hampton Court Palace, Chichester Cathedral.

Такси

Програми 2 седм. 4 седм. доп. седм.
English Plus GBP 2600 GBP 5200 GBP 1300

 

Допълнителни такси:

  • English Academies: академични – GBP 125/седмица, креативни и спортни – GBP 225-670/ седмица.
  • Подготовка по Cambridge B2/C1 – 17.07 – 30.07 – GBP 375 (2 седмици). В цената се включва подготовка, регистрационна такса за изпит и сертификат за положения курс.
  • Трансферът от/до летището е включен в цената на курса.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.