Изберете страница

Les Roches

Местоположение: Кранс-Монтана, Швейцария

Възраст на учениците: 15-17г. и 18-26 г.

Продължителност: 1 – 2 седмици

Период: 07.07 – 11.08.2024г.

 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Les Roches Global Hospitality Education е световен лидер в обучението в сферата на хотелиерството. Основан през 1954 г., колежът предлага програми за курсисти, които са глобално уверени, авантюристични, креативни и ориентирани към предприемачество.

 

Училището

CRANS-MONTANA CAMPUS, ШВЕЙЦАРИЯ, е разположен в уютно алпийско селце с невероятна гледка към планините във френскоговорящия район Вале. Кампусът на Les Roches в Кранс-Монтана има отлична връзка с обществен транспорт до останалата част на Швейцария и Европа. Спортният и голф курорт Кранс-Монтана е само на кратко разстояние и предлага възможност за култура, спорт, гастрономия и пазаруване.

 

Програми

Летните програми на Les Roches са идеалният начин да откриете света на съвременното хотелиерство, докато се забавлявате и създавате нови приятелства от цял свят.

При последващо записване в Les Roches за бакалавърска програма в срок до 3 години, таксата за летните курсове се възстановява.

Summer Hospitality Discovery (15-17г.) – Програмата включва въведение в хотелиерството, обучение за презентационни умения, уъркшопи, посещения на 5-звезден хотел, „Hands-on hospitality workshops“, тийм-билдинг и др. 

Summer Hospitality Experience (18-26 г.)Програмата включва интерактивни уъркшопи, посещения на 5* хотел „Experience excellence in hotel operations first-hand“, дегустация на страхотна храна и вино. По време на програмата ще откриете коя е  подходящата за вас кариера в бранша, ще развиете уменията си за предприемчивост, иновации и умения за устойчивост.

И двете програми включват слеобедни, вечерни активности и екскурзии –  вечеря за добре дошли, BBQ, Montreux Jazz Festival, готварство, приготвяне на моктейли, спортни активности, караоке вечер, пeйнтбол и др., посещение на Цермат и Матерхорн, аквапарк, фабрика за шоколад, фабрика за кашкавал разходка с лодка по езерото Léman, посещение на Château de Chillon и др. (Някои от активностите са само за 2-седмичен престой.)

Курсистите имат възможност за престой от 1-2 седмици в Les Roches Crans Montana или комбинирана програма за 1 седмица в Les Roches Marbella + 1 седмица в Les Roches Crans Montana. В цената на курса е включен самолетен билет Женева-Малага.

При последващо записване в Les Roches за бакалавърска програма, таксата за летните курсове се възстановява.

 

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в модерно обзаведени двойни стаи със собствен санитарен възел.

Екскурзии 

Предвидени са  посещение на Цермат и Матерхорн, аквапарк, фабрика за шоколад, фабрика за кашкавал разходка с лодка по езерото Léman, посещение на Château de Chillon и др

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици 1+1 седмица: комбинирана програма
Summer Hospitality Discovery 15-17 г. CHF 3105 CHF 6070 CHF 5935
Summer Hospitality Experience 18-26 г. CHF 3105 CHF 5935

 

Включени в цената са:

  • Трансфер от/до летище – Женева или до летище – Малага.
  • Полет от Испания до Швейцария (важи за комбинираната програма 1+1 седмица).

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.