Изберете страница

Lyceum Alpinum Zuoz

Местоположение: Зуос, Швейцария

Възраст на учениците: 10 – 16 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Периоди: 09.07 – 04.08

Език: Немски език, Английски език, Френски език

Език

, ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Alpinum Zuoz е с прекрасно местоположение в Швейцарските Алпи – в непосредствена близост до известния ски курорт Сент Мориц. Лятото се организират езикови ваканции.

Училището

Базата на Lyceum Alpinum Zuoz  и спортните площадки към него заемат обширен терен от 70 000 кв.м, с изгледи към живописното алпийско селце Зуос. Разполага с ледена пързалка, тенис кортове, футболно игрище, стена за катерене, игрища за крикет и хокей, както и голям гимнастически салон с фитнес зала. Уникално е, че има собствено игрище за голф – най-голямото и популярно в района.

Програми

Summer Camp – програмата включва обучение по немски, английски или френски език (28 урока на седмица с допълнителни 8 за самоподготовка) с една от следните следобедни активности:

  • Sports & Activity – въжен парк, приключения в природата, боулинг и катерене на закрито, стрелба с лък, паркур на открито, плуване, голф, отборни игри, мини олимпийски игри и др.
  • Film & Performance – Джан Франко Торди („Бандата на Оушън“ и други холивудски продукции, както и възпитаник на Lyceum Alpinum) ще се върне в стария си дом за няколко седмици това лято и ще поеме ръководството на филмовата работилница в летния лагер. Децата изучават езика на тялото, как да се представят пред и зад камера, да изпълняват роля, да работят с режисьор и в екип на сцената. (Тази активност се предлага основно на английски език.)
  • Golf Training – 3 часа/на ден тренировка в група от 10 деца, разпределени според нивото.
  • Milan Academy Football Camp – всекидневни тренировки – 18 сесии за деца от всички нива с: фокус върху отборната игра, контрол на ориентацията на топката и тялото, предаване и получаване, координационни умения и тренировки, финтове и дрибъл.

 

Настаняване 

Учениците на Lyceum Alpinum Zuoz се настаняват на пълен пансион в общежитие към училището в единични или двойни стаи.

Екскурзии

Всеки следобед децата се включват в разнообразни допълнителни дейности и игри, както екскурзии и приключенски занимания през уикендите..

Такси

Програма 2 седмици
Summer Camp CHF 4900
  • Трансфер от/до летище Цюрих е включен в цената в определени часове на пристигане и заминаване.
  • Junior Day Camp – CHF 800 /на седмица.
  • Чанта за голф под наем – CHF 350.

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London