Изберете страница

Lyceum Alpinum Zuoz

Местоположение: Зуос, Швейцария

Възраст на учениците: 10 – 15 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Периоди: 10.07 – 05.08

Език: Немски език, Английски език, Френски език

Език

, ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Alpinum Zuoz е с прекрасно местоположение в Швейцарските Алпи – в непосредствена близост до известния ски курорт Сент Мориц. Лятото се организират езикови ваканции.

Училището

Базата на Lyceum Alpinum Zuoz  и спортните площадки към него заемат обширен терен от 70 000 кв.м с изгледи към живописното алпийско селце Зуос. Разполага с ледена пързалка, тенис кортове, футболно игрище, стена за катерене, игрища за крикет и хокей и голям гимнастически салон с фитнес зала. Уникално е, че има собствено игрище за голф – най-голямото и популярно в района.

Програми

International Summer Camp – програмата включва обучение по немски, английски или френски език (28 урока на седмица с допълнителни 8 за самоподготовка) с една от следните следобедни активности:

  • Sport & Activity – въжен парк, приключения в природата, боулинг и катерене на закрито, стрелба с лък паркур на открито, плуване, голф, отборни игри, мини олимпийски игри и др.
  • Film & Performance – Джан Франко Торди („Бандата на Оушън“ и други холивудски продукции, както и възпитаник на Lyceum Alpinum) ще се върне в стария си дом за няколко седмици това лято и ще поеме ръководството на филмовата работилница в летния лагер. Децата изучават езика на тялото, как да се представят пред и зад камера, да изпълняват роля, да работят с режисьор и в екип на сцената. (Тази активност се предлага основно на английски език.)
  • Robotics & programming – изучават се основите на програмирането и как се създава дигинтална история или видео, как се създава и програмира робот.
  • Golf Training – 3 часа/ден тренировка в група от 10 човека, разпределени според нивото.
  • Milan Academy Football Camp – всекидневни тренировки – 13 сесии за деца от всички нива с: фокус върху отборната игра, контрол на ориентацията на топката и тялото, предаване и получаване, координационни умения и тренировки, финтове и дрибъл.

Всяка вечер децата се включват в разнообразни допълнителни дейности и игри, както екскурзии и приключенски занимания през уикендите.

Настаняване 

Учениците на Lyceum Alpinum Zuoz се настаняват на пълен пансион в общежитие към училището в единични или двойни стаи.

Екскурзии

За всички програми на училището вечерите и уикендите са предвидени забавни игри и спорт, рафтинг и активности в планината.

Такси

Програма 2 седм.
International Summer Camp CHF 4700

Трансфер от Цюрих – включен в цената в определени часове на пристигане и заминаване.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.