Alpadia Engelberg

Език: немски и английски

Период: 27.06 – 31.07

Продължителност: 1 – 5 седмици

Възраст: 10-17 години

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 CHF

Възраст на детето

10-17

Описание

Местоположение

Познат като един от най-привлекателните и популярни планински курорти в Централна Швейцария, Енгелберг е очарователно малко селце, което се слави с великолепното си природно богатство и изобилието от спортове на открито. Разположен в центъра, кампусът се намира само на 45 минути разстояние от туристическата част на град Люцерн.

Училището

Езиковият лагер на Alpadia Engelberg осигурява на учениците спокойна и безопасна среда за изучаването на немски или английски език и в същото време – възможност за практикуване на различни занимания на открито. Разполага с просторни класни стаи, зали за игри и спортни съоражения.

Настаняване

Настаняването в Alpadia Engelberg е в просторни, модерно оборудвани двойни стаи, с общи санитарни помещения на всеки етаж. Включен е пълен пансион.

Програми

Обучението в двуезична среда позволява на учениците да развиват своите езикови умения при непрекъснати условия на комуникация с хора от целия свят. Интерактивните уроци и забавни упражнения превръщат обучението в динамичен и интересен процес, който дава на учениците всички необходими средства да се изправят пред възникналите предизвикателства.

Summer camp/ Intensive summer camp – 20 или 25 часа езиково обучение на седмица в комбинация с разнообразни спортни занимания като футбол, баскетбол, бадминтон, плуване, волейбол, тенис на маса и др. и тематични посещения и ексурзии. Възможност за допълнителни часове по изкуство, екстремни спортове и тенис срещу заплащане.

Екскурзии

Училището организира посещение на Swiss Museum of Transport, eкскурзии до Берн, Люцерн и Интерлакен и посещение на зоологическата градина в Цюрих и увеселителния парк в Енгелберг.

 

Програма 2 седмици4 седмици
Стандартен курсCHF 2690CHF 5380
Интензивен курсCHF 2870CHF 5740

Допълнителни такси

  • Регистрационна такса – CHF 110
  • Допълнителни часове по екстремни спортове и тенис – CHF 220, Creative arts – CHF 130
  • Двупосочен трансфер от/до летище Цюрих – CHF 220
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/ непридружено дете – задължително до 12 години – CHF 40

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 CHF

Възраст на детето

10-17