Изберете страница

Alpadia Engelberg

Език: немски и английски

Период: 30.06 – 03.08.2024г.

Продължителност: 1 – 5 седмици

Възраст: 10-17 години

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Познат като един от най-привлекателните и популярни планински курорти в централна Швейцария, Енгелберг е очарователно малко селце, което се слави с великолепното си природно богатство и изобилието от спортове на открито. Разположен в центъра, кампусът се намира само на 45 минути разстояние от туристическата част на град Люцерн.

Училището

Езиковият лагер на Alpadia Engelberg осигурява на учениците спокойна и безопасна среда за изучаването на немски или английски език, като в същото време дава възможност за практикуване на различни занимания на открито. Езиковият център разполага с просторни класни стаи, зали за игри и спортни съоръжения.

Настаняване

Настаняването в Alpadia Engelberg е в модерно оборудвани самостоятелни и двойни стаи, с общи санитарни помещения на всеки етаж. Включен е пълен пансион.

Програми

Обучението в двуезична среда позволява на учениците да развиват своите езикови умения при непрекъснати условия на комуникация, с хора от целия свят. Интерактивните уроци и забавни упражнения превръщат обучението в динамичен и интересен процес, който дава на курсистите всички необходими средства да се изправят пред възникналите предизвикателства.

Summer camp/ Intensive summer camp – ПРограмата включва 20 или 25 часа обучение по английски или немски език на седмица, в комбинация с разнообразни спортни занимания като футбол, баскетбол, бадминтон, плуване, волейбол, тенис на маса и др., както и тематични посещения и ексурзии. Възможност за допълнителни часове по изкуство, екстремни спортове и тенис срещу заплащане.

Екскурзии

Училището организира неделни екскурзии до Берн, Люцерн, Лидо, Цюрих и др.

Такси

Програма  2 седмици 4 седмици
Стандартен курс CHF 2970 CHF 5940
Интензивен курс CHF 3190 CHF 6380

 

Допълнителни такси

  • Регистрационна такса – CHF 120.
  • Допълнителни активности: Adrenaline, Tennis – CHF 220/ на седмица, Creative arts – CHF 130/ на седмица.
  • Двупосочен трансфер от/до летище Цюрих – CHF 310 (в часовете между 8:00-19:00ч.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/ непридружено дете – задължително до 12 години – CHF 40/ в посока.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.