Изберете страница

Medizinische Universität Graz

Дестинация: Грац , Австрия

Език: Немски

Учебни дисциплини: медицина, стоматология

Видове курсове: Дипломни програми и програми за развитие

Вид обучение: Full time

Уебсайтhttps://www.medunigraz.at/

За университета

Устойчивите здравни изследвания са централна тема в Медицинския университет в Грац. Университетът се характеризира с устойчивост в преподаването, изследванията и грижите за пациентите, а основен акцент е поставен върху превенцията и опазването на здравето. Успоредно с обучението на бъдещи лекари и медицински сестри и изследванията на нови методи за лечение и здравеопазване, Медицинският университет в Грац предоставя грижи за пациентите на най-високо ниво.

Следдипломното продължаващо обучение на лекари допълва широкия спектър от услуги. През последните 10 години научните постижения на учебното заведение са достигнали троен размер, а отразяването им намира място на страниците най-популярните международни печатни медии.

През последните 10 години постиженията на научните изследвания са три пъти повече, а отразяванетонето им намира място на страниците на едни от най-известните международни печатни медии.

Програми

Всички програми за следипломно обучение можете да намерите тук.

Изисквания за прием

Бакалавърски програми: За кандидатстването в Австрия са нужни основни документи – диплома за средно образование и сертификат за познание по немски език – ниво C1 ( DSD II, ÖSD C1, TestDaf – мин. оценка 4 по четирите компонента. Сертификат от Гьоте институт също е валиден при кандидатстване).

Годишни такси

Семестриална такса – около 350 евро; годишно такса – около 700 евро.

Настаняване

Австрийските държавни университети не предлагат общежития за своите студенти.

Възможно е съдействие при избор и кандидатстване в частни общежития.

Категории

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия