Изберете страница

Universität für Musik und darstellende Kunst Wien

Дестинация: Виена , Австрия
Език: Немски
Учебни дисциплини: музика, сценични изкусва
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttps://www.mdw.ac.at/

За университета

С отличното предложение за образование и обучение, Universität für Musik und darstellende Kunst Wien е международна и национална атракция за развитието и развитието на изкуствата. Ориентирани към бъдещето и осъзнаващи собствените традиции, университетът придружава студентите в критичен преглед на въпросите и предизвикателствата на нашето време. Диалогът между изкуството, науката и образованието е съществена част от цялото следване.

Международният успех и най-високото качество във всички области правят Universität für Musik und darstellende Kunst Wien привлекателен както за студенти, така и за преподаватели и партньори за сътрудничество. Свързани в мрежа и присъстващи по целия свят, университетът допринася за вдъхновяващия културен живот на Австрия. Местоположението в столицата Виена – град с богата история –  играе важна роля в това.

Програми

Пълен списък с бакалавърски и магистърски програми

Най-предпочитани специалности:

  • Klavier Konzertfach (пиано)
  • Violine (цигулка)
  • Viola (виола)

Изисквания за прием

За кандидатстването е необходимо полагането на приемен изпит, който се състои в писмена част и 2 етапа изпълняване на музикални творби.

Относно езиковите познания по немски език е необходимо доказването на сертификат на ниво В1 (Гьоте институт, ÖSD Zertifikat, положен изпит в университета)

Годишни такси

За установеното от университета време, включително 2 допълнителни семестъра, студентите от ЕС са освободени от семестриална такса, но са задължени да заплащатат семестриална такса към ÖH на стойност около 20 евро. След този период студентската семестриална такса става около 350 евро.

Настаняване

Австрийските държавни университети не предлагат общежития за своите студенти. Затова ние ще Ви окажем съдействие при избор и кандидатстване към предпочитани частни общежития.

Категории

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London