Изберете страница

SkyTalksCreative е нова инициатива на агенция за образование в чужбинаСкай Лайнс”, насочена към ученици и студенти с усет и страст към изкуството и дизайна. Първото събитие от поредицата ще се проведе онлайн на 27 ноември от 12:30 часа. Ще включва вълнуващи срещи с трима млади дизайнери, практикуващи в областта на модата, интериорния и графичен дизайн. В поредица от три статии ви представяме всеки един от нашите лектори. Информация за двама от лекторите, с които ви запознахме до момента, ще откриете тук:

Генчо Гоев – едно от най-разпознаваемите имена в сферата на интериорния дизайн в България

Иван Донев – дизайнерът, който оставя българска следа в световната мода

Продължаваме с:

Никола Филипов – графичен дизайн

С близо 20 годишен опит в сферата, той ще ни разкаже за своя професионален път от предпечатна подготовка за няколко издателски къщи до позицията на motion graphic designer за Walt Disney България, TV7, ITV и FOX. Водил е лекции на теми, свързани с motion graphics в SoftUni.

По време на срещата ни с него ще говорим за ключовите характеристики на бъдещ графичен дизайнер, важно ли е да можеш да рисуваш, кои са първите стъпки в областта, как намираш своите клиенти и какви са възможностите за развитие.

Част от работата на Никола Филипов може да разгледате във тук:  https://vimeo.com/277900954

Ако искате да присъствате на лекцията на Никола Филипов на #SkyTalksCreative, моля да попълните регистрационната форма на събитието. На посоченият от Вас имейл, ще получите линк и инструкции за присъединяване.