Royal Hospital School

0.00

Местоположение: Ипсуич, Англия

Възраст на учениците: 9–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Период: 30.06. – 25.08

Описание

За училището

The Royal Hospital School е основано през 1712 година училище, разположено в спираща дъха местност, откъдето се открива изглед към река Stour. Това е колеж, който освен средно образование, предлага и езикови ваканции с английски.

Местоположение

Кампусът разполага със закрит басейн, спортна зала, тенис кортове и волейболни игрища. Колежът се намира на 160 км от летище Гетуик, на 177 км от Лондон Хийтроу и недалеч от Стансед.

Настаняване

Настаняването по време на езикови ваканции с английски става на пълен пансион в училищните общежития. В стаите се настаняват от 1 до 4 ученика, които ползват общ санитарен възел. Предлага се и настаняване със самостоятелна баня (в зависимост от наличността по време на резервацията).

Програми

Summer Programme – 20 урока седмично обучение по английски език, развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, вечери с викторини, филмови вечери, спортни турнири.

Екскурзии

Една целодневна екскурзия до Лондон с круиз по река Темза или посещение на Кеймбридж и King’s College и една полудневна екскурзия до Colchester и Bury St. Edmunds седмично

Такси

Програма2 седмициДоп. седмица
Summer ProgrammeОбщ санитарен възелGBP 1571GBP 807
Собствен санитарен възелGBP 1651GBP 847
  • Двупосочни трансфери от/до летище: Gatwick/Stansted – GBP 280, Luton– GBP 290, Stansted – GBP 270
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години: GBP 40/посока

 

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.