Изберете страница

BEDE’S Summer School – Windlesham

Местоположение: Уиндълшам
Възраст на учениците: 8 – 13 години
Продължителност: 2 – 5 седмици
Начални дати: 10.07. – 13.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Windlesham House е основано през 1837 г. и е първото в страната подготвително училище, разположено върху обширни зелени площи, част от природата на West Sussex. Кампусът приветства повече от 130 курсисти на седмица, като oсигурява чувство за свобода и спокойствие сред защитена и безопасна атмосфера. Днес базата включва тенис кортове, спортни зали, плувен басейн, театрална зала и открити игрища, и новопостроена част със спортна зала и голям закрит плувен басейн.

Програми

Adventures in English – включва 20 урока на седмица обучение по английски в групи до 12 ученици. Часовете са с фокус върху обучение извън класната стая, за да се стимулира въображението и любознателността на децата към природата и околния свят. Курсистите имат възможност да положат Trinity Speaking Exam. В следобедните часове децата взимат участие в различни спортни и креативни активности. Езиковият курс включва дейности и с местни ученици с цел подобряване на комуникативните способности на децата и опознаване на  британската култура.

English Academiesкъм програмата могат да се добавят допълнителни часове по футбол, конна езда, тенис, театрално изкуство.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 4-8 легла и общ санитарен възел. Момчета и момичета са в различни общежития, всяко от които разполага с обща стая за релакс.

Екскурзии

Всяка сряда се организират полудневни екскурзии до Portsmouth, Seven Sisters Country Park и Brighton Pavilion, а всяка събота – целодневни екскурзии до Shakespeare’s Globe, London Dungeon и Tower of London. В неделя екскурзиите са до Leeds Castle, Brighton и Hampton Court Palace.

Такси

 Програма 2 седм. 4 седм.
Adventure in English GBP 2300 GBP 4600

 

Допълнителни такси:

  • English Academies: футбол, театрално изкуство, тенис GBP 225, конна езда – 275/ седмица.
  • Trinity Speaking Exam (GESE) – 10.07 – 06.08. Цена: GBP 170 (2 седмици) – включва се подготовка за изпита, регистрационна такса за полагането му, както и сертификат за положения курс.
  • Трансферът от/до летище е включен в цената на курса.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.