Изберете страница

BEDE’S Summer School – Windlesham

Местоположение: Windlesham, UK
Възраст на учениците: 8 – 14 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Период: 07.07 – 10.08.2024

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Windlesham House е основано през 1837г. и е първото в страната подготвително училище. Разположено е върху обширни зелени площи, които са част от природата на West Sussex. Кампусът приветства повече от 130 курсисти на седмица, като oсигурява чувство за свобода и спокойствие сред защитена и безопасна атмосфера. Днес базата включва тенис кортове, театрална зала и открити игрища, както и новопостроена част със спортна зала и голям закрит плувен басейн.

 

Програми

Adventures in English (8 – 14г.) – Програмата включва 18 урока на седмица обучение по английски език в групи до 14 ученици. Часовете са с фокус върху обучение извън класната стая, за да се стимулира въображението и любознателността на децата към природата и околния свят. Курсистите имат възможност да положат Trinity Speaking Exam. В следобедните часове децата вземат участие в различни спортни и креативни активности. Езиковият курс включва и дейности с местни ученици, с цел подобряване на комуникативните способности на децата и опознаване на британската култура.

Young Influencers (11 – 14 г.) – Инфлуенсър е човек, който е способен да вдъхновява другите и да създава положителна промяна в света около себе си, чрез своите думи, действия, иновации или стил. Нашият курс за млади влиятелни хора включва уроци, семинари и изживявания, идеални за студенти, търсещи новаторска и уникална лятна програма.

English Academies към програмата могат да се добавят допълнителни часове по баскетбол, конна езда, тенис, Lego&Coding.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 4-10 легла и общ санитарен възел. Момчетата и момичетата са в различни общежития, всяко от които разполага с обща стая за релакс.

 

Екскурзии

Всяка сряда се организират целодневни екскурзии до близки забележителности или дейност извън колежа, като плажен волейбол, боулинг, кънтри парк, скално катерене на закрито, музей, кей, улични пазари. Всяка събота се организират целодневни екскурзии до British Museum, Buckingham Palace, London Underground, London Eye, London Zoo, Madame Tussauds, National Gallery, Natural History Museum, Science Museum , Thorpe Park, Tower of London, Westminster Abbey. Неделните екскурзии често са с по-релаксиращи пътувания до местен крайморски град като Брайтън, Чичестър или Уортинг, като учениците могат да се разходят по плажа, да обядват в парка или да пазаруват.

 

Такси

 Програма 2 седмици 4 седмици доп. седмица
Adventures in English GBP 2790 GBP 5580 GBP 1395
Young Influencers GBP 2890 GBP 5780 GBP 1445

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище е включен в цената на курса.

English Academies:

  • Креативни: LEGO&Coding – GBP 245/ на седмица.
  • Спортни: Horse Riding –  GBP 325/ на седмица,  Tennis – GBP 245/ на седмица, Basketball Skills – GBP 245/ на седмица.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.