Arts University Bournemouth

0.00

Местоположение: Poole, UK

Език на преподаване: Английски

Специалности: Фотография, Дизайн, Изкуства, Илюстрации и други

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Уебсайт: http://aub.ac.uk/

Описание

За университета

Основан през 1885г. като колеж по изкуства, Arts University Bournemouth бързо придобива отлична репутация като висше учебно заведение за обучение във Великобритания както сред арт средите на Острова, така и в чужбина.

AUB разполага с кампус в непосредствена близост до красивите плажове на Великобритания. Градът е лесно достъпен за високоскоростни влакове, пътуващи до столицата Лондон.

Университетът предлага повече от 20 различни подготвителни, бакалавърски и магистърски програми в сферата на дизайна, медиите, модата, актьорското майсторство, архитектурата, фотографията, интериорния дизайн, анимацията, графичния дизайн и други.

Много от програмите на AUB са признати за най-добрите в страната и заедно с тези предлагани от Факултета по Медии на Bournemouth University, бяха включени в иновативната Skillset Media Academy в Англия.

Сред възпитаниците на Arts University Bournemouth е и сценаристът Саймън Бюфой (Simon Beaufoy), който печели Оскар за сценария на филма „Беднякът милионер“.

 

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

 

Такси

Бакалавърски програми: GBP 9 250

Магистърски програми: GBP 7 000 – 9 250 (Full-Time)

 

Ако не сте уверени в нивото на владеене на английски език или все още нямате необходимия сертификат за кандидатстване, вижте нашите предложения за Езикови курсове в чужбина – Англия.