Изберете страница

Sprachcaffe London North

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 6 седмици

Период:  14.07 – 31.08.2024г.

За училището

Sprachcaffe Languages PLUS е организация с 35+ годишен опит в областта на езиковото обучение и днес разполага с 30 училища, в които се преподават 7 езика.

Sprachcaffe London North е традиционно пансионно училище създадено през 1749 г. Децата се обучават във великолепна сграда в стил „Хари Потър“. Училището се намира в Bushey – спокоен жилищен квартал на Лондон с удобно местоположение – на кратко разстояние с градски транспорт до центъра на града, на 60 минути от трите големи летища в Лондон – Хийтроу, Лутън или Станстед, и на 90 минути от Гетуик. Кампусът разполага с 15 класни стаи, общежитие, спортен център, плувен басейн, спортни игрища, зала с компютри и WIFI, библиотека и бистро.

Настаняване

Децата се настаняват в училищното общежитие на пълен пансион в стаи 2 – 4 легла и споделени санитарни възли. Има възможност за настаняване и в самостоятелни стаи срещу доплащане. Момичетата и момчетата използват отделни санитарни възли.

Програми

Standard/ Intensive Course – Програмата включва 20/ 30 урока по 45 минути езикова подготовка на седмица с динамична програма, която дава възможност на учениците да придобият самоувереност в езиковите си познания чрез дискусии, дебати и ролеви игри.

В следобедните часове, вечер и през уикендите – за децата е организирана спортна и социална програма, която включва футбол, тенис, фитнес, посещения на Лондон, посещения на музеи, кино вечери, Sprachcaffe Party, диско вечер, караоке, викторини, барбекю и разнообразни забавни отборни събития – идеална възможност за срещи с нови приятели.

Екскурзии

За престой от поне две седмици е включена целодневна екскурзия. Провеждат се през уикенда и включват посещения до основните забележителности на Лондон, Оксфорд и Уиндзор.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици Доп. седмица
Standard Course GBP 1980 GBP 3820 GBP 920

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище London Heathrow е включен в цената в интервала 9:00 – 19:00 часа. Извън тези часове трансферите се заплащат.
  • Доплащане за интензивен курс – GBP 80/ на седмица; допълнителна програма с активности – GBP 120/ на седмица, целодневна екскурзия до Harry Potter Studio – GBP 180/ на седмица.
  • Доплащане за настаняване в самостоятелна стая – GBP 122/ на седмица.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – GBP 150/ в посока.