Изберете страница

Studio Cambridge

Местоположение: Кеймбридж, Англия

Възраст на учениците: 13–17 години

Продължителност: 2, 3 и 4 седмици

Начални дати: 03.07. – 28.08.

За езиковия център

Studio Cambridge е най-старото езиково училище в Кейбридж, създадено през 1954 г. и предлага своята програма Sir Michael от преди повече от 50 години в Studio Main School. Базата разполага с отлични условия за обучение и отдих и е разположена на 10-20 минути от историческия център на града.

Програми

Classic или Intensive Course – включва съответно 20 или 28 урока по 45 минути подготовка по английски език в съчетание с разнообразна социална и спортна програма, вечерни мероприятия и екскурзии.

English Plus Global Leaders  – двуседмична програма, която комбинира 20 урока по английски език с 8 допълнителни урока на седмица на тема Global Leaders и 9 сесии със смесени следобедни активности. Допълнителните Global Leaders уроци включват семинари и проекти за работа в екип, лидерство, дебати, изграждане на самоувереност, подготовка и представяне на презентации и др.

Учениците посещават и следобедни социални и спортни активности, а вечер се организират различни забавни мероприятия.

Настаняване

Настаняване е на пълен пансион в резиденция, която е на пешеходно разстояние от училището. Учениците могат да избират между двойни, а в повечето случаи и единични стаи със самостоятелни бани. Осигурен е 24ч. мониторинг.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
Classic Course/ Intensive course GBP 2175 GBP 3555
English Plus Global Leaders GBP 2175

Трансфери от/до летище Лондон са включени в цената.