Изберете страница

Yale University

Местоположение: Ню Хевън, САЩ

Възраст на учениците: 14 – 18 години

Продължителност: 2 седмици

Период: 28.06-11.07; 12-07-25.07

Училището

Създаден през 1701 г и с безброй известни възпитаници (включително президентите Джордж Буш – баща, Джордж Буш – син и Бил Клинтън), Yale University е един от най-добрите университети в САЩ.

Програмите се предоставят от водещата организация Oxford Royale Academy и основният им фокус е добавянето на академична стойност и напредък, без да се пренебрегва нуждата на учениците от развлечение.

 

Програми

Inventing the Future: Business, Innovation & Entrepreneurship (15-18г) –  тази програма ще ви снабди с умения и начин на мислене, за създавате бъдещето по един иновативен начин. Това цялостно потапяне в бизнес принципите, иновационните методи и предприемаческото мислене ще ви позволи да инкубирате идеите си и да ги ускорите в бизнес, създаващ стойност. Тук ще:

  • Разгледате как работят пазарите и как можете да стартирате свой бизнес.
  • Практикувате идентифициране и решаване на бизнес и пазарни проблеми.
  • Прилагате иновативни методологии за решаване на предизвикателства.
  • Развиете компетенции в бизнес моделиране, управление на проекти, проучване на пазара, бизнес анализ и разработване на концепции.
  • Укрепите капацитета си за лидерство и сътрудничество.

 

Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology (15-18) –Този курс предоставя въведение в нововъзникващите технологии, които оформят бъдещето. Осигурявайки широка основа в инженерните принципи и области, той ще ви вдъхнови да поемете големите предизвикателства на бъдещето от алтернативната енергия до напредналата роботика и извън нея. Проектирайте утрешните решения чрез изчерпателен преглед на пресечната точка на инженерство, модерна роботика и технологии.  Влезте в бъдещето, докато посещавате нововъзникващи технологични фирми като Honeybee Robotics, световен лидер в модерните роботизирани решения за земята и в космоса, и се запознайте с лидери и футуристи, които вече проектират утрешния ден.Прилагайте теоретични концепции и методологии за решаване на проблеми към предизвикателствата в съвремения свят чрез „Проектиране на утре Capstone Project“

Настаняване

Настаняването в Yale Universityе на пълен пансион в общежитието на Yale University в стаи с 1-2 легла, повечето с общ санитарен възел.

Екскурзии

Предвидени са 3 целодневни екскурзии на седмица до Empire State Building и Macy’s, Brooklyn Bridge, Ground Zero и Times Square, Rockaway Beach, Metropolitan Museum of Art и Central Park, Statue of Liberty, Ellis Island и други.

Такси

 Програма 2 седм.
 Summer Course USD 2995

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище не е включен в цената. Училището предоставя данни за компании, които могат да организират трансфера.

Вижте и останалите ни предложения за езикови ваканции тук >>