Изберете страница

South Bank University

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 13 – 17 години

Продължителност: 1 – 8 седмици

Период: 26.06. – 14.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

London South Bank University е модерен университет с история. Основите му са положени през 1892 г., когато е основан The Borough Polytechnic Institute – едно от първите британски технически учебни заведения. South Bank University е с прекрасно местоположение в близост до река Темза, London Eye и London Dungeon.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на децата. Темите на уроците разпалват любопитството, курсистите разработват проекти и изграждат умения за работа в екип, както и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Настаняването е в резиденция към университета, на кратко разстояние и с лесен достъп до основните атракции на столицата, в модерни самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, обособени в апартаменти от 5 до 8 деца.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до Кеймбридж, Брайтън или Оксфорд, както и следобедни разходки до British Museum, Museum of London, Tower Bridge, Thames River и др.

Такси

Програма  2 седм. 4 седм. доп. седм.
Summer School GBP 1780 GBP 3560 GBP 890

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса: GBP 100.
  • Трансфери: LHR – GBP 108/ посока; LGW – GBP 130/ посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45/посока.

Вижте всички наши предложения за езикови ваканции в чужбина.