Изберете страница

Moreton Hall

Местоположение: Shropshire, UK

Възраст на учениците: 3 – 12 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Начални дати: 16.07 – 27.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

О̀зуъстри е град в южната част на Централна Англия, графство Шропшър. Разположен е на 4 км на север от границата с Уелс и само на час от Манчестър, Ливърпул и Бирмингам. Moreton Hall е признато от British Council лятно учебно заведение. Разполага с отлични учебни и спортни съоръжения – 25 метров закрит плувен басейн, игрище за голф, тенис кортове, танцово студио и други. Внушителните сгради са разположени на 100 акра красиви зелени площи.

Програми

Parent and Child – комбинирана програма за деца и родители, които придружават децата си (3- 7г. или 8-12 г.).

Програмата за родители –  включва 15 урока обучение по английски език на седмица и свободен достъп до фитнес центъра, плувния басейн и спортните зали. Освен това, срещу заплащане е предоставена възможност за допълнителни уроци по английски език, посещение на местния СПА център, уроци по тенис и голф.

Програма за деца –  включени са 10 урока на седмица по английски език, в съчетание със спортна и социална програма – уроци по плуване, стрелба с лък, кръжоци по изкуства и занаяти, бадминтон, готварство, танци, драма, фехтовка, футбол, хокей, ръгби, крикет, лакрос, музика и търсене на съкровище. Вечерните занимания за деца включват дискотека, зумба, нощ на филмите и плуване.

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в двойни и тройни стаи със санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до North Wales (брегове и замъци), Stratford-upon-Avon, Oxford, Chester, Warwick Castle, Alton Towers и Liverpool, както и една полудневни екскурзии.

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици
Parent & Child  GBP 2330 /за двама/ GBP 4660 /за двама/

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 85 на курсист.
  • Трансфери за семейство: LHR – GBP 395 в посока; Liverpool/ Manchester – GBP 140 в посока; Birmingham – GBP 200 в посока, East Midlands – GBP 195 в посока.

Свържете се с агенция „Скайлайнс“ за безплатно съдействие при избора и организирането на езиковата ваканция на Вашето дете.