Изберете страница

Moreton Hall

Местоположение: Озуъстри, Шропшър, Великобритания
Възраст на учениците: 3-12 години
Продължителност: 1 – 5 седмици
Начални дати: 03.07. – 07.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

О̀зуъстри е град в южната част на Централна Англия, графство Шропшър. Разположен е на 4 км на север от границата с Уелс и само на час от Манчестър, Ливърпул и Бирмингам. Moreton Hall е признато от British Council лятно учебно заведение. Разполага с отлични учебни и спортни съоръжения – 25 м закрит плувен басейн, игрище за голф, тенис кортове, танцово студио и други. Внушителните сгради са разположени на 100 акра красиви зелени площи.

Програми

Parent and Child – комбинирана програма за деца и родители, които придружават децата си (3- 7г. или 8-12 г.).-on-

Програмата за родители включва 15 урока обучение по английски език на седмица и свободен достъп до фитнес центъра, плувния басейн и спортните зали. Освен това, срещу заплащане е предоставена възможност за допълнителни уроци по английски език, посещение на местния СПА център, уроци по тенис и голф.

Децата посещават 10 урока на седмица по английски език в съчетание със спортна и социална програма – уроци по плуване, стрелба с лък, кръжоци по изкуства и занаяти, бадминтон, готварство, танци, драма, фехтовка, футбол, хокей, ръгби, крикет, лакрос, музика и търсене на съкровище. Вечерните занимания за деца включват дискотека, зумба, нощ на филмите и плуване.

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в двойни и тройни стаи със санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до North Wales (брегове и замъци), Stratford-upon-Avon, Oxford, Chester, Warwick Castle, Alton Towers и Liverpool, както и една полудневни екскурзии.

Такси

Програма 1 седм. 2 седм.
Parent & Child  GBP 2200 /за двама/ GBP 4000 /за двама/

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 85 на курсист.
  • Трансфери за семейство: LHR – GBP 365/посока; Liverpool/ Manchester – GBP 125/ посока; Birmingham – GBP 180/посока.

Свържете се с агенция „Скайлайнс“ за безплатно съдействие при избора и организирането на езиковата ваканция на Вашето дете.