Изберете страница

Moreton Hall

Местоположение: Shropshire, UK

Възраст на учениците: 3-7г. и 8-12 г.

Продължителност: 1 – 4 седмици

Период: 07.07 – 04.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

О̀зуъстри е град в южната част на Централна Англия, графство Шропшър. Разположен е на 4 км на север от границата с Уелс и само на час от Манчестър, Ливърпул и Бирмингам. Moreton Hall е признато от British Council лятно учебно заведение. Разполага с отлични учебни и спортни съоръжения – 25 метров закрит плувен басейн, игрище за голф, тенис кортове, танцово студио и други. Внушителните сгради са разположени на 100 акра красиви зелени площи.

Програми

Parent and Child – Комбинирана програма за деца и родители, които придружават децата си (3-7г. или 8-12 г.).

Програмата за родители включва 12 урока обучение по английски език на седмица и свободен достъп до фитнес центъра, плувния басейн и спортните зали. Освен това, срещу заплащане е предоставена възможност за допълнителни уроци по английски език, посещение на местния СПА център, уроци по тенис и голф.

Програмата за деца  включва 15 урока на седмица по английски език в съчетание със спортна и социална програма – стрелба с лък, изкуства и занаяти, бадминтон, готварство, танци, драма, фехтовка, футбол, хокей, крикет, лакрос, музика, ориентиране/търсене на съкровища и тъч ръгби. Вечерните занимания за деца включват дискотека, зумба, нощ на филмите и плуване.

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в двойни и тройни стаи със санитарен възел, като детето и родителят споделят една стая.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до Stratford-Upon-Avon, Chester, Alton Towers, Warwick Castle, Liverpool (музеи и „Историята на Бийтълс“), Cadbury World, Ironbridge, Old Trafford (домът на Manchester United), както и две полудневни екскурзии до Парк Attingham, Разходка по канала, Замъкът Chirk, Замъкът Powis, Боулинг с десет пина, Посещение на типична английска чаена стая.

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици
Parent & Child  GBP 2500/ за двама GBP 5000 /за двама

 

Допълнителни такси:.

  • Регистрационна такса – GBP 85/ на курсист.
  • Трансфери за семейство от/до летища Heathrow/Stansted – GBP 350 / в посока, Gatwick – GBP 400 / в посока, Liverpool/ Manchester – GBP 150/ в посока, Birmingham – GBP 190/ в посока.

 

Свържете се с агенция „Скайлайнс“ за безплатно съдействие при избора и организирането на езиковата ваканция на Вашето дете.