Изберете страница

Millfield School

Местоположение: Самърсет, Англия
Възраст на учениците: 6 – 17 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Период: 10.07. – 21.08.

 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

Millfield е сред най-престижните частни училища за средно образование във Великобритания. Популярно е с отличната си база и съоръжения за обучение, спорт и развлечение. Вече над 50 години организира летни езикови ваканции, одобрени от Британския съвет. В красивите околности на Самърсет се намират Glastonbury Campus (6-11г.) и Street Campus (12-17г.).

Програми

Училището предлага едни от най-интересните и разнообразни летни програми. Ако търсите вълнуващо и завладяващо приключение с обогатяване на познанията по английски език, то Millfield със сигурност има какво да предложи.

В камусите Street и Glastonbury всички курсове включват 15 часа подготовка по английски език, вечерни занимания, социални игри и клубна програма по интереси: спорт, творчество и академични предмети, подготовка за изпит и др.

В допълнение към основната програма има избор от следобедни избираеми дисциплини.

Настаняване 

Настаняването в Millfield School е на пълен пансион в удобни и модерни общежития. По-малките поделят стаи за 2 до 6 човека, а по-големите могат да се възползват от единични стаи със собствен санитарен възел, двойни или както и стаи с 2-3 легла.

Екскурзии

За всеки двуседмичен период са предвидени две целодневни и две полудневни екскурзии. Възможност за уикенд в Лондон или Оксфорд срещу допълнително заплащане.

Такси

Програма 2 седм. 3 седм. 4 седм. 6 седм.
Millfield Summer GBP 2850 GBP 4085 GBP 5130 GBP 7400
  • Цени на трансферите: летище Хийтроу, Гетуик и Бристол – GBP 200/двупосочно.
  • За курсовете, отбелязани със *, се доплаща по GBP 100/ седмица.

Още предложения за летни езикови ваканции ще откриете тук >>