Изберете страница

За университета

GEA College e първото частно бизнес училище в Словения. То предоставя на студентите практически-ориентирано обучение и е синоним за бизнес образование с фокус върху предприемачеството, управлението и лидерството.

Програмите на GEA College са създадени, за да следват глобалните тенденции, международните стандарти в образованието и да подготвят студентите в контекста на знанията и уменията, които се търсят от работодателите в съответната сфера и които са в основата на успеха на всеки предприемач. Те са изключително практически ориентирани, но имат персонален подход.

GEA College предлага повече от обикновено образование. Студентите получават пълна платформа за успех – кариерен център, международен офис, бизнес инкубатор, програми за обучение в чужбина, програма „Ерасмус+“, връзки с бизнес сектора и др.

Процесът по обучение включва практически упражнения, работа в екип, посещения на компании, лекции на национални и международни експерти, предприемачи и собственици на компании, бизнес предизвикателства и задължителен стаж в местна или чуждестранна компания. Целта е да се създадат и развият знания и умения, които могат да се приложат директно в практиката след завършване. Обучението е в малки групи, а целта на преподавателите е да бъдат ментори, а не учители.

Програми

Бакалавърски програми на английски език:

Такси

Таксите варират между EUR 4950 – 5550

Стипендии

Да, предлагат се. За повече информация, свържете се с нас.

Категории

education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина